Buna.Poti cauta sa vorbiti mai mult online in prima faza, mai ales daca spui ca fac misto colegii cand va vad.O poti face sa rada, sau ii poti face complimente. Observa cum se comporta cu colegii, poate auzi despre subiecte de discutie comune, pe care le poti aborda online sau cand sunteti singuri prin pauze.Nu o tachina sau alte idei prostesti. Daca iti da semnale ca nu este interesata, ar fi bine sa iti cauti un alt interes.
Bai sincer este drăguț ca încerci.
Ii poți scrie, comunicare online și în clasa poți alege momentele când nu este nimeni pentru comunicare sau pur și simplu te comporți normal( întrebi de o tema, ceva ce nu ai înțeles).
Totuși, dacă aceasta nu este interesata și pur și simplu nu te place în acel sens, doar colegial sau amical este mai bine sa nu insiști și sa accepți refuzul chiar dacă asta te raneste, supăra etc.
Gaseste si tu modalitati care nu bat la ochi. Discutati un subiect legat de scoala, o tema ceva, un exercitiu mai greu etc.
Apoi incepi sa vorbesti cu ea si prin mesaje. Mai vorbiti si pe la scoala. Apoi poate o convingi sa mergeti sa va plimbati pe undeva, te descurci tu. Cumpara-ti ceva de mancare si ofera-te sa o imparti cu ea. Te descurci tu ca esti baiat mare.
Ba deci poți să vorbești cu diriga ceva ca sa te mute langa ea și tot o întrebi așa de teme și bagi așa subiecte îți zic ca fata ce mi ar place mie, daca un baiat ar veni și mi ar cere și tema mi ar oferi tema lui și m ar întreba de teme și chestii de genu, și am bârfi despre profesori și chestii și despre copii din clasa