| Becali2077 a întrebat:

Cum pot să fac o fată sa mă placă?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate nu poti face pe nimeni sa te placa, daca acea persoana nu te place.
Ai incercat sa vorbesti cu fata respectiva si sa-i spui ca o placi?
Ori sa-i ceri prietenie?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu spui cati ani ai, dar banuiesc ca nu ai auzit de curtat o fata.
Asa castigi o fata: o curtezi.
Te porti frumos cu ea, o inviti in oras, la un suc, teatru, film etc, ii dai atentie, ii aduci o floare. Faci conversatia interesanta, incerci sa afli mai multe despre ea si o lasi si pe ea sa te cunoasca.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu ai 90 de ani? Daca ai avea 90 de ani ai sti sa cuceresti o fata. Asa, stai si intreaba pe TPU cum sa faci o fata sa te placa. Nici macar nu intrebi ce trebuie!

Daca eu as avea 90 de ani, as putea seduce o fata, daca mi-as pune mintea laughing
Dar cum nu am (inca) 90 de ani, ma multumesc cu baieti mai tineri decat mine. Stiu cum sa-i fac sa ma placawinking

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu asa functioneaza lucrurile. Ca nu esti cameleon incat sa iti schimbi personalitatea pe placul fetei respective. Tu esti asa cum esti. Tot ce trebuie sa faci, este sa gasesti fata care te prefera pe tine, nu pe varianta pe care crezi tu ca si-ar dori.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Unii sunt cameleoni. Joaca teatru pentru 1-2 luni pana pica fata.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Aia sunt "player-i". Vor sa dea la scorbura si gata. Sau mai sunt variantele de oameni care ei cred ca trebuie sa te schimbi dupa placul fetei, ceea ce ii face pampalai fara personalitate.
Eu ma refeream si ii sugeram omului de mai sus, varianta sanatoasa si normala de a aborda fete. Sa gasesti fata care te place asa cum esti, nu sa te schimbi pentru ea.

| Kufu95 a răspuns:

Dacă şi ei îi place, de tine doar din câteva vorbe e ca şi a ta. Dacă nu te place, poți să faci tu ce vrei, fata respectivă nu va fi cu tine niciodată.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu poți. Sunt fete... orice ai face, nu o sa te placa
Încearcă sa vorbești cu ea, sa ii dai atenție. Dacă nu merge, n-ai ce face