Deci in Primul rand in fiecare dimineata ia-ti prietenul cel mai bun si ducetiva la alergat, dupa ce ai parcurs distanta de 3 4 kilometri faci o serie de abdomene sa o ti asa timp de o saptamana si sa nu mananci fast food : pitza chebab hambruger. si sa nu bei pepsi cola etcc. sa bei numai apa plata sau minerala
Patratelele se fac cel mai greu. 1000 pe zi timp de 2-3 luni si potate daca ai noroc se formeaza si trebuie intretinute stai linistit daca nu faci exerciti o saptamana si mananci de 1-2 ori la mec se pierde tot ce ai muncit. Du-te la o sala si vb cu antrenorul.
Si pe mine ma lua ameteala la inceput, si acum cateodata, e din cauza lipsei de antrenament, cu tipmul daca o sa te ti de abdomene nu o sa mai ametesti.
Am o intrebare ce inaltime ai?
si ca sa raspund la subiect: sala vreo 4 luni si le faci pe toate 8,
eu am facut asa. Am mers la sala timp de 3 luni pe curat si in a 4-a si a 5-a am bagat ceva proteine. faceam grupe de muschi si la sfarsitul fiecarui antrenament cate 200 de abdomene scurte sau 120 complete( 60 cu 10 kg, 30 cu 15 si 30 cu 20).
si cinci luni mai tarziu si cu 500 lei investiti te-ai scos
Cred si eu ca ametesti la 43 de kg! Ingrasa-te mai intai si apoi abdomene! Bafta!
Am 1,60 si 13 ani dar am avut 48 de kg si am slabit...dar nu prea se vede si cred ca daca as face exercitii as da jos caloriile si as face patratele