anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa fac pe cineva sa nu mai faca glume pe seama mea?
sau ce replici pot sa-i dau dupa o gluma de asta care suna a bataie de joc
va rog dati-mi mai multe idei
va rooooooooooooooog! 1

5 răspunsuri:
| daii a răspuns:

Mai.asa eram si eu cam acum 3-4 luni. Dupa care, m-a enervat o persoana foarte foarte tare.si atunci capul meu s-a umplut de replici. E chiar aiurea sincer. darthinking Acum de fiecare data cand ma cert cu cineva sau cand face cineva misto de mine. ii dau cate o replica de ii inchid gura.Parca le-as avea notate undeva, pe un carnetzel. Noi aici nu-ti putem spune asa replici...adica macar da-ne o conversatie ceva.ca altfelthinking Cand iti zice cineva ceva(la misto) gandeste-te putin si repede sa-i dai o replica(dar inainte sa o zici, analizeaz-o sa vezi dac e buna). Sigur iti va veni. Ai rabdare...sa te scoata cineva din sarite si ai sa vezi tu dupa aia ce replici o sa iti vina.Nici nu o sa iti vina sa crezi ca tu poti zice asa cevalaughing.
[Acesta este un experiment testat pe mine, deci se poatelaughinglaughing]
Succes!

by daiiwinking

| stweety10 a răspuns:

Pai nu stiu ce replici ai putea sa ii dai. Dar incerca sa faci si tu glume pe seama defectelor lui/ei. Sa se simta jignit. Daca nu explica`i frumos ca nu accepti glumele lui/ei.

| sorin a răspuns:

Depinde acum, daca vrei sa ii dai replici incearca sa citesti ceva mai intai sa ai mai multe argumentewinking

| Summer_1837 a răspuns:

Cateva idei: Plimba ursu'

Besi

Ai creieru din carpe

Vezi ca ai un bat in c*r

big grin

| diana_4296 a răspuns:

Uiata-te si tu cu sictir la el si nu-l mai baga in seama si nu iti va mai spune nimic