Poti spune ca ai cancer si ca Facebook iti doneaza 1 cent pentru fiecare vizualizare de profil
Doamnee fereste..cum sa spui ca ai cancer? Doamne ce oameni..cik sa spui k ai cancer si ca fb doneaza 1 cent pentru fiecare vizualizare...pfff
Nu ma cunosti, asa ca nu iti da cu parerea.
Lol..stiu ca unii sunt inebuniti da nici chiar asa
nu e de glm cu asa ceva poti face concursuri, jocuri cu da o nota fanului. sau ghiceste vedeta spanzuratoarea, diferite concursuri pe premii[ jocurile sa fie scrie pe poze ca asa se vad mai repede] si dai premii eu de ex. dau premii cu colaje, diplome sau o poza cu castigatorul/castigatoarea alaturi de o vedeta p.s poza e editata in photoshop. poti face status cu poze...lol si sunt multe alte jocuri si concursuri si poti da premii cum ar fi bratari sau cercei daca concursul este sustinut de o pagina care da premii cum am facut eu lol dar sa minti cu cancerul? poate chiar ajungi sa ai dne fereste
1)Fata a pus o intrebare si eu i-am raspuns.
2)NU inseamna ca am facut asa ceva.
3)A fost un raspun ironic, tampit etc etc.
4)Nu-mi pasa catusi de putin de facebook.
NU INTRA PE PAGINA MEA DE FACEBOOK o sa te sperii. Toti o-r sa intre, de obicei cand zici cuiva sa nu faca ceva anume, o face din curiozitate.
Pai prin intermediul prietenilor sa dai share la pagina, la poze, la ce postezi pe ea, poti sa faci chiar tu publicitate in comentarii, poti ruga prietenii tai sa distribuie pagina ta si prietenilor lor, si tot asa.
Succes
Helper004 întreabă: