Nu baga spusele oamenilor in seama. Fiecare copil se dezvolta treptat. Exista cazuri in care copii cresc foarte accelerat pana la 14 ani iar de la 14 pana la 21 cresterea se diminueaza si sunt copii care pana la 14 ani au cresterea incetinita iar de la 14 ani pana la 21 de ani cresc acelerat. Sau copii care cresc normal. Cred ca tu faci parte din a doua varianta si sunt putine persoane care beneficiaza de mirarea persoanelor din jurul lor:"Vaii, cand ai crescut asa de repede", Eu la 14 ani aveam 1.68 si eram plinuta, acum am tot un 1.68 de cativa ani (nu am mai crescut, ma incadrez in varianta 1) si nici nu cred ca voi mai creste mult. Daca o sa mai cresc cred ca voi ajunge la 1.80, voi fii o persoana aproape normala, dar sincer nu ma preocupa subiectul asta ci ceea ce acumulez pe parcursul vietii.
In cazul in care nu intelegi ce zic, poti purta sutien cu burete. Mult succes. : )
Multumesc..am inteles ce vrei sa spui..multumesc mult
:*
Fiecare persoană se dezvoltă în propriul ritm.
Nu înțeleg de ce râd. Ce, ele au cine știe ce sâni. Mai ai timp destul să-ți crească sânii, nu te mai îngrijora.
Lasă-le să râdă.
Cui îi pasă de ce crede lumea?
Tu concentrează-te pe școală și pe note. La 13 ani cam asta ar trebui să fie prioritatea ta. Știu că probabil îți dorești, totuși, să ai sâni mai mari, dar mama natură își face treaba și în câțiva ani vei arăta ca o adolscentă frumoasă și dezvoltată. Până atunci, însă, nu ai nimic de făcut decât să înveți.
Multă baftă.
Multumesc multt
Fii tu însuţi! Nu ai nevoie de sâni ca să fii apreciată. Să râdă, fiecare se dezvoltă când organismul e pregătit nu când vrea el.De ce ai nevoie de sâni la vârsta asta, până la vârsta de 18 ani faci sâni. Eşti doar o copilă! Sper că te-am ajutat şi sper că n-am fost chiar aşa de dură. Te pup şi ţine minte: Aşteaptă, lasă totul să se întâmple :*
Anamariuka67 acesta este