anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa fac sa nu mai plang din orice? Sunt baiat si daca ma deranjeaza ceva nu ma pot abtine si incep sa plang... Mentionez ca am 15 ani, oare de la hormoni? Oare cand o sa ma maturizez nu o sa mai plang? Cert este ca m-am saturat sa tot plang din orice si as vrea sa fac ceva in aceasta situatie! sad Mentionez ca sunt zodia Balanta, oare conteaza si asta?

8 răspunsuri:
| Mirela a răspuns:

Nu cred ca zodia ta conteaza, doar ca nu ai ce face asa esti tu o fire mai emotiva nu cred ca te poti schimba usor, dar incearca sa fii tare:Xsi sa te abtii!

Take care! :*

| DeyCj a răspuns:

Păi şi eu îs tot balanţă ca tine şi şi eu îs sensibil. Încearcă să îţi controlezi emoţiile dar nu înninte de a cere sfatul unui psiholog(nu psihiatru ca ăla ii pentru oameni care au probleme patologice, deci nu în cazul tău). Incearcă la psihologul şcolar poate te poate ajuta dar sa fi sincer.Nu îi de la hormoni îi de la personalitate, eşti şi tu o fire mai snsibilă înseamnă că, la fel ca mine. Încearcă să fi un pic mai indiferent să ignori toate chestiile care ţi se par minore mai ales miştourile colegilor sau a prietenilor.Succes la fete şi o seară faină să ai. happy

| Deeaa a răspuns:

Si eu sunt zodia Balanta! Poate pentru ca te descarci sau pentru ca ai ceva pe suflet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite... dupa stilul in care ai scris mi-am dat seama ca esti un baiat inteligent. Faptul ca esti nascut in zodia balanta nu te predispune la sensibilitate mai crescuta. Adevarul este ca poti invinge starea asta de sensibilitate cu putin efort. Am senzatia ca esti un copil bun, dar care nu esti inteles de colegi sau prieteni. Compania unei prietene te-ar ajuta mult (desi azi e mai greu sa gasesti fete sensibile, pentru ca in majoritatea lor s-au smecherit).
Dumnezeu sa fie cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu nici eu cum sa fac sa nu mai plang si eu sunt mai plangaciasalaughing si vreau sa scap

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am cam aceeasi problema la fel ca a ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La fel aceeasi problema

| axaa a răspuns:

Nu e rau daca plangi. Te descarcilaughingsi eu sunt plangacioasa.Si multor fete le plac baietii care sunt mai plangaciosismug
So...nu e nicio problema>big grin