| Daria a întrebat:

Cum pot sa fac sa vad conversatiile de la messenger? Va rog explicati-mi pas cu pas...Merci.happy

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
In primul rand, intra pe cel/cea cu care ai vorbit ultima data si apasa F3. Daca nu iti va aparea conversatia, atunci du-te sus la Messenger, Preferences, dai la Archive, si bifezi la Yes, save all of my messages, iar dupa dai mai jos Apply, Ok si atat.
Cand vei vorbi cu o persoana, si dai Sign Out, si dupa Sign In, tot o sa-ti apara conversatia pe care ai avut-o cu respectiva.respectivul.

Toate cele bune!happy

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Dai click pe meniul messenger primul de sus iar apoi pe archive si pe yes, save all of my messages.Bafta! :* big hug

| valyalexia a răspuns:

Conversatiile se vad doar atunci cand dupa fiecare convorbire salvezi convorbirea

| andre3ea_1248 a răspuns:

Pai sa luam un exemplu:vrei sa vezi conversatia cu amica ta X pe care ai avut-o acum 2 zile. te duci in lista de mess la numele ei(cum o ai u trecuta in lista)si dai clic dreapta pe ea si iti apare o lista unde se gaseste si cuvantul"arhiva"dai clic pe arhiva si iti va aparea conversatiile purtate cu persoana respectiva(in exemplul dat cu amica ta x). sper ca ai inteles.am incercat sa fiu cat mai explicita:*baftawinking

| Andrei500 a răspuns:

Nu stiu imi pare rau asta fac si eu acum caut ce ai scris tu asa ca nu stiu raspunsul happy

| Juncu_Razvan_1989 a răspuns:

Vreau sa vad toate conversațiile vechi