| Clauditza a întrebat:

Cum pot sa fac un baiat sa ma placa sa fie inebunit dupa mine? P. S e cu 2 ani mai mare si nu stiu cum sa ma bag in vorba cu el da-ti si voi idei cea mai buna primeste 'fundita'

Răspuns Câştigător
| Glamour612 a răspuns:

Deci:
1.Imprieteneste-te cu un prieten de al lui sau din gasca sa.
2.Nu conteaza cum, important e sa fi si u afara cu prieteni DAR sa se afle si el pe acolo.
3.Razi la glumele lui. Dar nu exagera cu asta, adica daca nimeni nu rade si nici nu e amuzant nu trebuie sa razi sa se auda in tot orasul.
4. Vorbeste cu el, si la sfarsit cand trebuie sa pleci sau sa plece, vorbeste cu el si zi ca e de treaba, de gasca si sa iti dea si tie id-ul lui sau numarul de telefon
5.Imprieteneste-te cu el pe mess si fa-l sa aiba incredere in tine.
6.Cu timpul o sa vorbiti de parca ati fi cei mai buni prieteni.
7.Mai iesiti afara planuiti amandoi ceva cu gasca, cu prieteni si iesiti la un suc sau unde vrei
8.Incearca sa iti uiti un lucru la el(cum ar fi esarfa, arafatul, fularul, colierul) care sa miroasa foarte bine.
9. Fa-i zilnic complimente.
10.Esti deja aproape cea mai buna prietena cu el deci, treci la seductie:
-depinde de tine, daca te place sau nu, incearca sa nu fi stresanta si sa il dispreri pe bietul baiat
-acum ca sunteti prieteni banuiesc ca sti ce lucruri ii plac si ce nu ii place
-si de acum, TOTUL DEPINDE DE TINE, eu sper ca te-am ajutat sa devi prietena buna cu elwinking>big grin

18 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Fredoneaza cateva versuri "raap"hee hee.

| Silvia a răspuns:

Pe amandouahee hee.

| HBK a răspuns:

Incearca totusi sa nu iesi in evidenta pentru a-l cucerii.Fii tu insuti, originala si asa poti vedea daca ii place cu adevarat de tine.Nu incerca sa te schimbi.

| gigiro a răspuns:

Sa te comporti ca o printesa, sa fii modesta si rusinoasa ca o maicuta, sa fii pura ca un copil, sa fii desteapta ca Iulia Hasdeu, sa fii frumoasa ca o actrita, sa ai un corp de Venus, sa fii ca in povesti, o zana.

| L a răspuns:

Fa rost de id lui daca nu-l ai, si vb pe mess, sau la tel. sau propune-i sa va intalniti. vezi daca accepta.`Nu incerca sa pari,, disperata "dupa el. daca te va placea cu siguranta va sti ce are de facutwinkingPup:*

| Runa100 a răspuns:

Pai... mai intai vazi daca te place si el. exista pasibilitatea sa nu te placa s-au sa fie cu cineva. daca totusi nu, regula de aur e: nu te da in spectacol pe langa el.studiazal, vezi ce tip e:sensibil, orglios, de treaba etc. apoi abordeaza-l. EXsadvechiul truc) prefate ca nu stii o lectie, la mate de ex. epoi dupa meditatii printre multumesc spune-i asa :ce bine iti sta azi!, s-au nu observasem ce ochi draguti ai (s-au zambet, s-au chip)Si daca sunteti in aceeasi clasa si vezi ca in ore se uita la tine aruncai un zambet seducator, fa-i cu ochiul ...chesti de genu'. daca iti zambeste dupa o vreme (lunga s-au scurta)impunator s-au fermecator nu ezita sa respunzi flirtului ca sa-i dai tipului de inteles ce simti. daca se intensifica flirturile lui (de la privire la facut cu ochiul etc) atunci sper sa fiti un cuplu fericit si de luuuuuuuuuunga durata noroc

| Runa100 a răspuns:

Poate ca... a vrut sa fliteze cu tipa dar si-a adus aminte de tine. Si i-o fi zis prietenului lui:"pariez ca am facut-o geloasa, ha ha ha dar tot pe ea o aleg " deci, hai! sus cu moralul si vezi luni dupa cum se uita la tine daca te place s-au nu. Ah. in legatura cu privitul in alta parte, poate face pe interesantul. 98% dintre baietii au obiceiou stupid de a face asta. habar-n-am de ce.probabil din instict s-au pentru ca uii chiar is prosti. Bafta big grin

| Clauditza explică:

Mai nu am terminat s ava zic toata povestea Cum imi dau seama daca un baiat ma place? adica pana acum imi zambea si eu ii zambesc dar cand ma uit la el isi gaseste altceva de lucru si astazi pr mea cea mai buna a fost la el in clasa sa duca un suport pentru harta si tipul i-a zambit si ei si cand a coborat(tipul) (are clasa la etaj iar eu la parter) a zambit spre un prieten si a venit si el si a aratat cu degetul spre mine si prietena mea si a zambit cu gura pana la urechi voi ce credeti ma place pe mine sau pe ea aaaa si tipul a zis intr-o zi 'vai draga ce sexy esti" cand mergeam la baie dar cred ca de data asata mi-a spus mie voi ce credeti ma place pe mine sau pe ea?

| franck2222 a răspuns:

Simplu stai mai mult prin preajma si poate isi da seama daca nu fa tu un pas in fata si intrebal ce face, cum se simte si apoi intri in discutie cu el.

| tango a răspuns:

Cum sa intri in vorba cu el? Pai in primul rand salutal aproape de cate ori il vezi...pana te obisnuiesti putin cu ideea. apoi intreaba-l ceva. de ex (ce face ) si usor, usor o sa capeti increderea in tine. cu putin curaj o sa incepi si alte subiecte de vorba cu el si cand va apropiati destul de mult unul de celalalt, arata-i cat de mult iti place de el. o sa reusesti tu. daca iti folosesti farmecul tau special de fata.

| hulk90 a răspuns:

Nu stiu daca e chiar asa buna ideia cu messul cu atat mai mult cu mob.
mai bine ar fi sa te imprietenesticu prieteni de-ai lui.nu cred ca trebuie sa fii thu cea care vb prima cu el.mai bine sa te cunoasca el mai bine si sunt sigur ca o sai placi.in orice caz ai intuitzia feminina si ea te poate ajuta mai mult decit orice sfat! succes!

| naizz a răspuns:

Incearca sa intri in anturajul lui...asa inevitabil vei ajunge sa "te bagi cu el in seama", apoi dupa ce ajungi sa il cunosti cat de cat poti atunci cand te intalnesti cu el sa ii zici buna si eventual si un pupic pe obrajori, apoi dai un semn ceva un alint nu stiu te descurci tu. si daca dupa ce i'ai dat cateva semne care sa ii arate ca esti interesata de el si el nu face nimic. atunci ori e prea "fatalau" ori nu il intereseaza persoana ta si atunci ar fi cazu sa te orientezi spre altcineva.:* sper ca ti'am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestiile astea se învață cu timpul, nu poți sa "inebunesti" un băiat asa doar din ce sfaturi primești pe TPU.
Depinde de la băiat la băiat, poți sa faci tu ce vrei, sa muti și munți din loc dacă băiatul nu te place, degeaba.
Deci întâi trebuie sa încerci sa cunoști persoana, după sa vezi dacă merita, restul vine de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune cuvintele astea si o sa vezi cat de aiurea [ ca sa nu folosesc alt cuvant ] suna ". sa fie inebunit dupa mine ". Daca el nu te place nici o sansa "sa fie inebunit " dupa tine. Cea mai mare problema a adolescentilor e comunicarea straight face, dc e asa greu sa zici buna si sa te prezinti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine este cu 1 an mai mare si este cel mai chipes si il iubesc dar nu stiu daca el ma place. Dar in locul tau as face cum vrea el si pe placul lui.As incerca sa nu il supar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca tine da eu zic sa fii mai rusinoasa pentru ca asa il atragi mai mult acum e la moda sa fii mai timid ca baietilor le plac fetele asa mai timide si eu sunt asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai desigur ca te place pe tine daca ti-a zis ca esti sexy te place foatre mult

| ralucuta_9259 a răspuns:

Am si eu o intrebare... nu o pun la mine ptc am putini prieteni si scuze CLANDITZA...
plac un baiat cu 5 ani mai mare dar suntem prieteni ff buni de obiceni ne intanlim la disco ma invita la dans si dupa ce terminam se uita la mine, sambeste si apoi ma ciupeste si nu stiu ce sa ac eu zic ca ma place ar nu sunt sigura... eu cum sa ii spun ca il plac sau in ce moment sad?