Ai putea sa il întrebi pe Y de ce face asta si sa o suni pe mama ta si sa o convingi să vină acasă la tine din străinătate spunandu-i ca treci printr-o perioadă foarte grea siau ca ești dintr-un episod de depresie si toata lumea știe ca cu mama poți să vorbești aproape orice si spune-i dirigintei tale ca treci printr-o perioadă foarte grea si ca nu ar trebui un timp să te întrebe astfel de lucruri. Si eu sunt intr-o situație asemănătoare si pentru mai multe sfaturi există 116111-telefonul copilului unde nu trebuie neapărat să îți dai numele. Dar nu poți suna din orice rețea. Sper ca te-am ajutat. Fundă?
Am trecut prin asta, daca tii in tine vei pati multe rele in viata! Explica-i dirigintei de ce a sunat-o asa cum ai scris aici! Si crede-ma..sa le spui profesorilor despre problemele intampinate in scoala de catre colegi este o idee foarte buna!
Mai bine ii spui ca sa actioneze, chestiile astea pot ajunge sa te afecteze pe termen lung chiar daca nu realizezi acum. Si poate si reuseste sa schimbe ceva in copilul ala.