| ßέßέ a întrebat:

Cum pot sa fiu mai indrazneata? adica sa am curaj sa ma bag in seama, sa comunic cu ceilalti mai usor? :-s

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Incearcă sa ai incredere in propria persoană şi să nu îţi mai fie teamă de ceea ce cred ceilalţi despre tine.Fii indrăzneaţă si sigură pe calităţile talehappy.

| Aηηy a răspuns:

In primul rand trebuie sa fi sigura pe tine, sa nu te temi de ce vor spune cei din jur; spune ce-ti trece prin cap si asa o sa capeti mai mult curaj. Asa sunt si eu mai timida dar cu timpul o sa am mai multa incredre in mine si o sa spun exact ce simt, ce gandesc faar sa imi pese de ce cred ceilalti despre mine.
Daca incerci sa te bagi in seama cu ceilalti o sa devi usor foarte comunicativa si o sa iti faci cat mai multi prieteni. happy Bafta Rocs.:*

| Vizitiul a răspuns:

Cel mai important e sa fi sigura pe tine, pentru asta e cazul sa cunosti chestiile esentiale.

| paramore a răspuns:

Nu te preocupa prea mult d ceea ce cred ceilalti dk deschizi gura sa zici ceva, dk esti sigura pe tine nu o sa ai nici o problema

| cosima11 a răspuns:

Problema asta am avut`o si eu o perioada deoarece credeam ca ceilalti o sa ma judece gresit sau o sa rada sau mai stiu eu ce. pana cand odata mi-am luat inima in dinti si mi-am spus ca nu sunt eu mai proasta ca altii. totul tine de psihicul tau. fiecare persoana are si calitati si defecte, si nu cred ca tu ai mai multe defecte decat ceilalti.asa ca sa nu`ti pese de ce vor spune ceilalti, incearca sa fi cat mai sociabila si sa te bagi in cat mi multe discutii.la inceput e mai greu dar pe parcurs o sa vezi ca e ok si ca nu aveai de ce sa fi retrasa. pupici.

| Razvan_9009 a răspuns:

Depinde aici, degeaba esti tu sigur pe tine daca esti intr-o clasa spre exemplu in care esti pus la colt sunt de ajuns 2-3 indivizi care daca ai zis ceva imediat sa iti dea o replica taioasa si sa numai poti spune nimic ...stiu ca asa le faceam si eu unora bine nu e de laudat ...cauta subiecte comune cu acele persoane sa ai aceleasi preocupari etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi pe latura care ii atrage pe toti.Adica cea sexuala dar tu trebuie sa urmezi numai ce te intereseaza cu adevarat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii mai comunicativa si sigura pe propriile forte.

| narcotic a răspuns:

Sa ai incredere in tine si sa nu-i asculti pe ceilalti ce spun.Eu tot sunt putin timida, dar cred ca cu timpul am sa devin mai indrazneata ca am doar 14 ani si mai am cind...shi succese tie cred ca o sa-ti reuseasca totul.

| bestyou a răspuns:

Prima oara e mai greu sa fi intrazneata pe urma singura o sa te atragi