| alee690 a întrebat:

Cum pot sa-i spun mamei ca la aproape 12 ani vapez? (fara nicotina) nu judecati, vreau sa-i spun si s-ar putea sa ma omoare

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te omoara. Dar de o chelfaneală, cel putin verbala, nu vei scapa.

| Violleta2022 a răspuns:

Asa ceva nu este recomandat copiilor ca-ti distrug plamanii si curand vei ajunge in spital cu insuficienta respiratorie la plamani.
Mama ta va afla curand, cand vei lesina sau iti se va face foarte rau si ajungi in spital.
Eu sunt socata cum de maica-ta nu te supravegheaza la anisorii astia si nu ti-a gasit porcaria aia de vape, care-i mortala la anisorii astia.
Cum sa nu te judecam, cand asa ceva este ilegal la 12 ansiori si apoi, este extrem de toxic pentru un copilas?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai vapa
Nu e sanatos
Opreste-te

| FilipSorin a răspuns:

Draga mea, știu ca mulți ti au spus ca nu este bine sa vapezi si din astea si iti spun si eu, chiar nu este bine si sănătos, gandeste-te ca e doar temporar, eu te sfătuiesc sa nu mai faci te rog asta pentru ca nu e bine deloc. Iti recomand sa il cunoști pe Dumnezeu pentru ca El iti poate oferi tot ce dorești, El te poate ajuta in orice.

| Kiwi2023 a răspuns:

Nu te omoara dar nici bine nu-ti va fi, mai bine nu ii spui

| Alinextrafin a răspuns:

Vai de capu meu, 12 ani si vapezi!
Stii ca politie poate sa te amenda daca te prinde in strada
uite aici detalii: https://e-potion.ro/cati-ani-trebuie-sa-ai-ca-sa-vapezi-sau-sa-fumezi/