| Standby_Lucian_1995 a întrebat:

Cum pot sa ies dintr-o relatie fara sa sufar?

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Daca aflii zi-mi si mie

11 răspunsuri:
| alexalexa2000 a răspuns:

Dacă ții la fata respectivă, ca ce să te desparți de ea? Nu ar trebui... dacă e să te rănească într-un fel anume, adică să te înșele, bârfească sau altceva, atunci ar trebui să te desparți de ea.Chiar dacă o să suferi, timpul vindecă tot, doar dă-i timpului timp.

| NicoletaNiko14 a răspuns:

Pai daca vrei sa iesi dintr-o relatie fara sa suferi banuiesc ca tii la persoana respectiva si ca ea ti-a gresit cu ceva.Gandeste-te daca ce ti-a facut e atat de grav incat sa te desparti de ea, daca nu e atunci mai dai o sansa. Dupa despartiri toti suferim eu una m-am despartit de iubitul meu dupa un an de relatie pentru ca m-a inselat.Ca sa il uit am stat cu un baiat pe care il placeam mai de mult si cu ajutorul lui am trecut peste repede. Daca nu vrei sa suferi gasesteti pe cineva care sa te placa si sa te copleseasca cu dragoste numai asa vei uita si nu vei suferi.Fi tare mai sunt multi pesti in baltawinking :*

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Niciodata nu i-am inteles pe astia care sufera.Nu e ca si cum ar fi ultima fata de pe planeta, intodeauna se gasesc altele, poate chiar mai bune.
E normal sa fii putin trist la inceput, dar dupa gata, inceteaza ca-i penibil. raised eyebrows

| lorena15 a răspuns:

Iesi cu prietenii, mergi la piscina, agata bunaciuni:3, mergi la petreceri, la prieteni, la mare etc, etcwinking bafta

| Wøodenpints a răspuns:

La fel cum ieși dintr-o tipă fără să suferi.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Iti recomand doua articole care iti pot oferi sugestii utile.

Le gasesti aici:

http://www.jw.org/......-partea-1/

http://www.jw.org/......-partea-2/

Sper sa te ajute.

| milan9 a răspuns:

Dacă pentru această relaţie nu mai poţi face nimic, nu-i nici o drama. Te bucuri pentru ca ai cunoscut un suflet happy, te bucuri deci pentru omul pe care l-ai cunoscut, cu bune si cu rele, un suflet cu valoarea lui...

Nu e de mirare ca o despartire este grea, orice atasare de orice om creeaza o legatura puternica. Asta tine de valoare oricarui suflet in general. Este normal sa fim unici.

Si cand te gandesti ca toti oamenii sunt compatibili, fiecare baiat cu fiecare fata, atunci doar contextul vietii este cel care creeaza la un moment dat o anumita "conexiune" contextuală…

| milan9 a răspuns:

Daca sunt lipsite de imoralitate, de pacat, aceste experienţe maturizeaza, merg pe linia căutarii si a formarii identităţii proprii.
Te maturizează dar te şi responsabilizează pentru a trata cu seriozitate, empatie şi respect sentimentele şi asteptările celuilalt (ale celei pe care o vei cunoaste de acum în colo).

Ca într-o oglindă ai şansa sa vezi ce se întâmplă cand cineva se joaca cu asteptările şi sentimentele tale.
Aşa cum nu-ţi doreşti să mai treci prin asta la fel, nimeni nu-şi doreşte să primească această atitudine din partea ta.
Cu atât mai puţin, o persoana mai vulnerabilă decât tine, o fată...

| GabrielaIoana a răspuns:

Nu ai cum sa nu suferi daca tii la persoana cu care esti.

| OnuOnulică a răspuns:

Fără să suferi nu ai cum. Dacă ai iubit-o e normal să suferi.

| Standby_Lucian_1995 explică (pentru DarkOrbitMoon):

Fete sunt dar...cei bun e pus de-oparte

Întrebări similare