| LikeeChocolate a întrebat:

Cum pot sa ii dau de inteles uinui baiat care ma place... ca nu il plac... nu vreau sa se supere pe mine, vreau sa ramanem prieteni!

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ii multumesti pentru frumoasele sentimente pe care le are fata de tine dar tu nu te poti angaja la o relatie cu el, din cauza lipsei fluturasilor din stomac fata de el.

| SkyPilot a răspuns:

Raspunsul clasic: apreciez interesul tau, dar cred ca e mai bine sa ramanem amici.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Îi zici: "Știu că mă placi, insa eu nu simt același lucru. Vreau sa fim doar prieteni."

| TheYoungLady a răspuns:

1. Atunci cand iti da mesaje cu emoticoane (de obicei daca te place pune mai multi pupici), tu incearca sa-i raspunzi diferit, sa vada ca in discutia voastra pe tine nu te intereseaza mai mult decat e necesar.
2. Daca este mereu pe langa tine, incearca sa-i spui sa nu mai fie atat de insistent.
3. Ai putea chiar sa il intrebi despre un baiat mai simpatic (de care sa-ti placa tie cat de cat) si in orice caz, daca il cunoaste, l-ai putea intreba anumite chestii despre el, iar la urma foloseste expresia "hai ca doar cine e prietena ta cea mai bunaa?" (sa-i spui despre prietenia voastra si nimic mai mult) happy

| wizzkid a răspuns:

Clasica poveste laughing baiatul intra in cercul de prieteni al fetei si nu mai poate iesii de acolo laughing
pai. nu ii poti spune din prima asta. fa-l sa inteleaga ca sunteti doar prieteni din cum vorbiti. evita-l putin. daca ii zici direct el o sa plece! garantez! o saptamana cel putin trebuie sa vorbesti cu el sa incerci sa ii arati asta indirect

| FemeiaPisică a răspuns:

Poţi să îi spui şi în cel mai frumos mod că nu îţi place de el, tot o să fie dezamăgit şi o să se supere.
Îi spui adevărul, nu încerca să îi dai de înţeles pentru că dacă te place o să se ambiţioneze şi mai tare şi o să încerce să se apropie mai mult de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza cum ii spui tot o sa se supere. dar zii mai repede ca sa nu creada pentru mult timp ca poate tii si tu la el

| T0T a răspuns:

Nu prea poate exista prietenie între cineva care place și cineva care nu simte nimic fără suferință inutilă. Sfatul meu e să rupi prietenia și să îi spui direct că nu îți place. E spre binele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca asta, mai papadie:
https://www.youtube.com/watch?v=OMdqrInXP8k