anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa ii spun mamei ca am luat un 3 la chimie pentru ca am chiulit si m'a prins, asa ca ma ascultatbig grin. Serios acum, nu intelg c avea cu noi ajtia care am chiulit ca ea singura ne'a zis ca daca nu am invatat sa nu venim la ora :-|. as putea sa nu ii spun mamei ca am chiulit si ca avea profa nervi iar eu m-am incurcat putin si mi-a pus 3, dar pb este ca profa de chimie a vb cu diriginta iar la urmatorea sedinta mama s'ar putea sa afle de 3 si ca am chiulit.pana acum am fost o eleva de nota 10 si acum am dat'o in bara.pe primul sem am media 6 la chimie si nu cred ca o sa iasa mai mare sem astax_xcrying. nici nu vreau sa ma gandesc ce reactie o sa aiba mama x_xcrying

Răspuns Câştigător
| ♥.Sagemix a răspuns:

Tocmai pentru ca esti o eleva de nota 10, poti sa ii explici mamei tale, ca nu ai vrut sa iti strici media si ca ai preferat o absenta in loc de un 3, cum s`a si intamplat. Ii spui clar lucrurile ce s`au petrecut, suporti putin o morala si o pedeapsa acolo. si gata. Nu o sa dureze la nesfarsit big grin.

Ps: spune`i cand e in toane bune laughing.

1 răspuns:
| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Eu te-as sfatui sa ii zici cu calm. cand esti si tu si mama ta in toane bune si o sa ii spui ca n-o sa mai faci si o sa se rezolve...pacat de tine