Odata invitata ar fi prea de prost gust, chiar si pentru una cu avatarul ca al tau, sa ii spuna sa nu mai vina. Faci cumva sa aveti loc, daca nu te-ai gandit de la inceput.
Ii poti spune ca iti pare rau ca a intervenit o problema legata de ziua ta si ca o sa faci ceva restrans!
Eşti cea mai mediocră persoană care am întâlnit-o.De ziua mea nu am invitat pe nimeni şi au venit 20 si ceva. Au venit persoane pe care nici nu le cunoşteam. Dacă vine crezi că părinţii o vor da afară? Dacă nu cumva altul e motivul pentru care nu vrei să vină. Elimini concurenţa şi te alegi cu băiatul pe care îl doreşti...
Ce-ar fi sa lasi lucrurile asa si daca o sa fiti prea multi o sa stai u in baie. cum o sa te simti sa fi u singura exclusa..deci acum gandeste-te cum o sa se simta si ea. trimiteti parinti de acasa si o sa aveti loc. DISTRACTIE PLACUTA.
Cel mai bine ii spui adevarul. Dupa ziua ta o poti invita la tine si poti petrece o zi intreaga cu ea, poate v.a intelege. Daca nu spune-i ca vrei sa fie o petrecere restransa anul acesta... cere.ti scuze!
Nu e frumos sa ii spui sa nu mai vina. Oricum 1 om in plus sau in minus nu e chiar asa mare lucru. Si oricum nu cred ca te vor onora cu invitatia chiar toti.
FUNDA?
Lasa sa vina...nu ar fi frumos din partea ta sa-i spui ca nu mai este una dintre invitati, si daca parintii tai iti spn ceva, spune-le ca nu era nimic de facut, sper a ti-am fost de ajutor.
Poti sai rogi pe parinti tai sa o lase...le explici ca cu un om in plus sau in minus nu este mare tragedie. Funda pls
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: