| AndreeaElena15 a întrebat:

Cum pot sa îl fac pe un coleg din clasa sa ma placa in mai putin de o ora?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Mergi si il saruti. Poate te va placea intr-o secunda.

De ce nu?

7 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Nu ai cum!

| Fax a răspuns:

Tu te crezi in Sims? e imposibillaughing

| Antoonel a răspuns:

Nu cred ca cineva poate sa se indragosteasca de o persoana intr-o ora. Trebuie sa te cunoasca si sa vada ce fel de persoana esti. Nu te grabi, ca, graba strica treaba.

| мızυκı a răspuns:

N-ai cum.

| Florinaa14 a răspuns:

Nu prea poti, mai intai ar trebui sa te duci la el, sa-l intrebi ce ii place, sa vezi daca aveti gusturi asemanatoare ce ii place sa faca...arata-i interes pentru ce ii place sa faca ca sa para ca esti si tu interesata daca nu stii informatii pe moment despre ceea ce ii place lui margi acasa te uiti pe net, apoi a 2-a zi ii aduci informati noi.Il inviti la un suc,la o plimbare in parc,undeva unde sa va placa amandurora, il poti intreba daca are o prietena, si daca te simti in stare il poti intreba chiar DACA VREA SA FITI PRIETENI MAI APROPIATI, sa va vedeti mai des, si pana la urma poate il vei cuceri dar cel mai important arata-i interes pentru lucrurile care-i plac lui sper ca ti-am fost de ajutor:** fundita?:X

| danudanielu a răspuns:

Geniala intrebare happy asta ma tot intreb si eu din cand in cand happy cu privire la fete evident happy chestia e ca nu prea ai cum happy dupa cum zic si comenturile anterioare happy poti incerca ceva si sa vezi cum reactioneaza doar ca atunci ai cam doar 2 posibilitati : sa te placa sau nu. Problema e ca daca vrei sa te placa iti trebuie timp si uneori mult timp. Ti o spun din minunata mea experienta cu multe fete. happy

| MariaElena0123456 a răspuns:

Andreea adica Vali sau cine?