| dadaaaaa a întrebat:

Cum pot sa il uit? Ma suna in fiecare zi.Stau in zona cu el si cand ma vede afara vine dupa mine.Nu mai vreau sa adu de el pentru ca m-am saturat de el.Pe cat de mult l-am placut ata de mult incep sa il urasc. Ce sa fac sa uit de el?

Răspuns Câştigător
| Mixed a răspuns:

Wow...aceiasi chestie mi s-a intamplat si mie acum catva timp... explica-i ca NU te intereseaza... daca nu pricepe evita-l ...sau incearca sa iti gasesti un prieten nu neaparat iubit... poate fi un amic. daca o sa te vada cu el nu o sa mai vina te asigur...

Daca vrei sa vb in leg cu asta trim un msg cu id'ul tau ...pwpa:*

7 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Iti gasesti alt prieten si gata! Iti concentrezi atentia pe noul prieten! Si lui ala ii spui sa te lase in pace! Ca daca nu chemi politialaughing

| rosepassion a răspuns:

De obicei p o persoana nu poti so uiti, numai s o eviti sau s ii bagi bine in cap k nu are rost k p tine nu te intereseaza...

sau ar mai fii o solutie...gasesteti un pr...sau un amic

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Pai daca nu simti nimic pentru el ce te costa atat sa il uiti?thinking Gaseste-ti altul si fa-l gelosbig grinpoate asa o sa ii ranesti orgoliul si nu o sa mai umble dupa tinebig grinparerea meabig grin
t pup!

| dadaaaaa explică:

Poi nu e problema k nu il plac.il plac la nebunie. dar de ciuda k a ales`o pe alta in locul meu.ciuda asta s-a transformat in ura.si nu are rost sa am amagesc cu gandul. poate va fi si al meu.``poate``...asa a mai bine il uit... vreau sa ramanem doar prieteni pentru ca ne stim d la varsta d 4 ani...

| Aries90 a răspuns:

Opusul dragostei este indiferenta... Ignora`l. Sau spune`i clar ca tu nu vrei sa mai ai de`a face cu el, ca te simti bine si in absentsa lui si ca nu te merita daca a considerat`o pe alta mai potrivita pentru el.

| sticss a răspuns:

Sincer iti spus ce as face eu. mi-as face alt gagic si asa am sa il uit daca sta in zona cu tine umbla si tu in alta zona evita intalnirile cu el si cand te suna dai cu jet. e cel mai frumos la o fata sa faca asa ceva

| cristina88 a răspuns:

Pai daca il urasti deja poti sa zc ca l-ai uitat daca intr-adevar il urasti.incearca sa te fc vazuta cu altcineva poate asa intelege ca nu mai e nimic de facut si te lasa in pace! baietii sunt greu de inteles, mai bine o lasi balta decat sa iti bati capul cu asemenea gen de baiat!