| Cuuukii a întrebat:

Cum pot sa imi alint iubitu? dar ceva mai aparte:X
Cum pot sa il excit prin saruti tandre (gen ceva aparte) sau?

Răspuns Câştigător
| bluepuff a răspuns:

Il musti putin de gat si cobori cu saruturi incet in jos, sarutal mai mult pe abdomen, pe spate zgariel un pic si vezi daca il excita, daca da continua. tongue
pufu, sufletul meu, gurita, viata mea, ursulet, bubu, bebe, bibitzu, baby, tati, ingeras, sufletzel etc.

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poti sa il exciti daca il saruti pe gat. Sa ii spui dragoste sau iubire. Sa il mangai pe piept, sa ii pui capul pe pieptul tau. Sa il mangai pe par.

| OanaG a răspuns:

Poti sa zici "Iubi, Uby, viata mea, Bb love struck

Saruta-l pe gatbatting eyelashes

| Roxy a răspuns:

Tigrule:X, fluturash...nume din astea imi salbaticebig grin
Si cu saruturie poti sa il saruti si in timpul acesta sa geni si sa scoti tot felul de ahh-uri si ohh-uribig grin
te poti juca cu urechea lui da nu sa il lingi in ea ca gadila tare si e putin nasoala senzatiabig grin. o rontzai un picbig grin
il zgari usor in timp ce va sarutati sau poti sa il prinzi de fundbig grin

| Roxy a răspuns:

Ehh.si mi-am mai adus aminte de o chestie pentru faza cu saruturilehappy
poti sa ii lingi buzele.adica incepi usor cu buza de jos si dupa aceea poti trece si al buza de sus(el sa isi tina gura intredeschisa)...
Sau daca vreis a fi putin mai altfel poti sa il saruti cu capul in jos.adica daca sta pe scaun tu vi din spate. ii apleci capul pe spate si il sarutibig grin

| vlaaddd a răspuns:

Gogosica

| Daniella13 a răspuns:

Eu ii spun Strumf : ) sau. Piiu ( de la pui )

| rosto a răspuns:

Eu am fost la viata mea... rambo, bursucel, bebe. daa, da, stiu, penibil. acum sunt pisoi si strumfu' laughing

| DeniiMeow a răspuns:

Il poti alinta Bibilove struck
...

Întrebări similare