Intri pe hi5, la tine la profil.
Si sub poza apar urmatoarele. :
Oferă un cadou
Editare profil
Cum vede altcineva?
Modifică aspectul
etc.
iar tu dai click pe a 4-a optiune, pe "modifica aspectul"
sus in dreapta gasesti : "Aspecte create de mine"... si "Creeaza un aspect pentru profil".
Tu dai click pe a doua. " creeaza un aspect pentru profil"
la nume trebuie sa scrii o denumire a pozei. orice.
apoi dai click pe browse si selectezi poza pe care o doresti( ai grija sa nu fie prea mare poza, pentru ca atunci nu va merge)
ii setezi pozitia, atasarea.etc.
iar la sfarsit dai examinare ca sa vezi daca iti place cum a iesit.
dai "return " si pe urma Salvare.
Succes:*
Pai. intri la fotografiile tale. si sus deasupra pozei ai:"afisari link`uri pentru fotografii". copii cod`ul de acolo. apoi intri pe profilul tau. si sub poza mica ai editare profil eliminare aspect etc etc... dai la eliminare aspect. apoi iti apare tot sub poza ta in loc de eliminare aspect particularizare profil. dai acolo. si lipesti codul de la fotografie. sper sa-ti fie de folos :* kiss
Pai intri p hi5 si dai acolo modifica aspectul sau creaza un aspect pentru profil si dai acolo sus in dreapta creaza un aspect pentru profil dai acolo ii dai aspectului un nume si dupa aia doar la prima chestie nu la porcarii dai unde scrie browse si dai acolo! ca sa apada peste tot acolo scrie mai jos tot pe acelasi rand si dai acolo scrie in jos si in du dai si pe in jos si pe in ca sa fie pe toata pagina profilului dai salveaza si dupa aia dai la aspecte create de mine acolo scrie elimina examinieaza si utilizeaza acest aspect dai la utilizeaza acest aspect si iti apare
SUCCES! :X
Pai este foarte usor urmeaza instructziunile lui cioko19 si iti faci eu am urmet instructziunile ei si acum am profilu la hi5 ca poza mea daca nu ma crezi iti dau hi5 meu: http://azucenahalicioaikaza.hi5.com
Twister09 întreabă: