Pei... te duci pe pagina de youtube si dreapta sus scrie "create account" si dai pe el si completezi si la data nasterii iti propun sa o pui mai mare (poate de aia nu ti-a mers ), si numele cred ca trebuie mai special (adica cu numere si alte chesti, ca poate a mai fost folosit numele tau) dupa ce termini pui pe "I accept " si cam atat dupa aia mai vezi ce iti cere
P.S. Eu asa mi-am facut si o mers, NOROC si 8 Martie fericit
Deci:
Intrii pe youtube-dai Create Account(coltu dreapta sus)-ti se deschide o pagina cu un formular pe care trebuie sa-l completezi(vezi la varzta daca ai sub 18 nu te lasa scrie un an mai mare-dai I ACCEPT-si iti deschide ceva su google acount,(trebuie sa ai cont pe google pe care iti spun mai jos cum sa-l faci)trebuie sa scrii parola de la acountu ala.
GOOGLE ACOUNT:
inti in google-in coltu dreapta sus scrie"conectati-va"-dai click pe ala-undeva in dreapta va scrie:Nu aveţi un Cont Google?
Creaţi un cont chiar acum!-dai click pe Creaţi un cont chiar acum -
si iti deschide iar formularul de creare cont pe care il completezi dai "ACCEPT.CREATI-MI CONTUL" si cred ca dupa aceea trebuie sa primesti un e-mail pe adresa de e-mail pe care ai scris-o in formular, un e-mail de confirmare si apoi gata.
! BAFTA!
Sper sa-ti fie de folos!
Ai grija... cind faci profil...sa fie un email care sa nu fie recent folosit.
Anonimul35 întreabă:
Anonimul35 întreabă: