Apuca-te de un sport la scoala, ca sa iti stimulezi hormonii de crestere! Si nu uita sa maanci mulet fructe proaspete si legume, fiindca hormonii iau vitaminele din ele.
Asa ceva nu se poate infleunta, fiindca parul creste hormonal, indiferent ca-i pe cap, maini, la pubis sau pe fata.
Probabil ca hormonal nu esti suficient de dezvoltat si ai ritmul tau de crestere, care din pacate, nu poate fii infleuntat, modificat sau grabit.
Vad ca ai doar 14 anisori, asadar abia de acum vei intra la pubertate si curand iti vor da tuleile pe fata si par la pubis.
Multumesc frumos, mi-ai mai dat incredere!
Apuca-te de un sport la scoala, ca sa iti stimulezi hormonii de crestere! Si nu uita sa maanci mulet fructe proaspete si legume, fiindca hormonii iau vitaminele din ele.
Am si eu o curiozitate!
Intrebi cum sa-ti faci parul pubian sa craesca mai repede, fiindca arata mai multa masculinitate...
Unde si cui vrei sa arati "masculinitatea asta"?
Te pregatesti sa-ti expui cuculetul la public?
Salut, Gabriel! De ce ți-ai dori așa ceva? În orice caz, el, independent de tine va crește. Funda?
Sincer, imi doresc asta pentru a arata mai multa masculinitate
Masculinitatea tine de atitudine, nu de cat de paros esti)))
Crede-ma, e mai bine fara
Ai dreptate, tine de atitudine, dar si de par pentru a arata mai fioros?
Nu acest aspect te face mai bărbat Caracterul tău te face, atitudinea și manifesările. Spre exemplu cum știi să te comporți printre oameni.
Ai dreptate, dar fiecare cum doreste...
Rebe97 întreabă: