Si mie mie teama si cel mai simplu este sa iei aer adanc in piept. Te calmezi si cel mai bine e sa te gandesti ca nu se va intampla nimic. Eu reusesc sa imi inving teama dar nu e usor. De obicei ma tin departe de margini si ma gandesc la alte lucruri. De exemplu ma uit la priveliste. Sper sa reusesti sa treci peste ea. Nu uita frica este doar un sentiment. Un fel de iluzie.
Si mie imi este cam frica de inaltimi.Cand eram mica imi era frica sa ma urc pe scara ca sa ajung la mansarda )Stiu ...foarte penibil
Pai. daca prinzi curaj si o faci odata, o poti face inac odata si inca odata si inca odata.Aici depinde doar de tine! Fa-ti curaj, gandes-te ca o faci pentru mama ta sau chioar nu stiu pentru o persoana draga tie
Da, multumesc la toate pentru raspunsuri. Sunteti niste fete dragute ca ajutati un baiat la o chestia dinastaA-s da la toate fundite dar...nu pot decat la una.
Nu mi se pare nimic amuzant.adica oamenii au temerile lor Spre exemplu : eu cand vad sange imi vine automat sa vomit. FoArTe NaSpA si cine stie... poate daca sari o data iti va placea si nu te vei mai opri...))
VulpeaDinUmbra întreabă: