Nu mai plange.revino`ti in fire.asa e in viata. una pleaca.alta vine.
Zambeste ca viata e frumoasa.chiar daca dai peste multe lucruri grele.Stii statusul/ proverbul ala.[ nu stiu nici eu sigur ce e ]
Zambeste fals pentru buna impresie.si mai era ceva de depresie da` las`o pe`aia
Parerea mea e ca nu te uiti la tine.
Cred ca esti foarte draguta si simpatica, dar tu ai impresia ca el este importantul in viata ta. STIU. Si mie mi s`a intamplat.
Nu pot sa te incurajez sa treci la urmatorul, fiindca daca iti faci alt iubit dai cu un pas inapoi. O sa-ti imaginezi cum ar fi in locul baiatului aluia sa fie el, ce frumos ar fi etc etc.
Stai tu singurica frumos, refuza ofertele neinspititoare, cu prietenii langa tine. o sa-ti fie foarte bine. Ei te ajuta de multe ori sa treci peste diferite chestii.
Gandeste`te la el ca la ceva pierdut. Ceva ce nu se poate realiza. Ceva ce a murit. Si cu timpul te obisnuiesti.Este singura metoda. Nu toate se fac "poc" si gata.
Mult noroc si sper sa treci peste :*
Plangi!
Descarca`te ( fara sa te vada nimeni desigur ).
Adu`ti aminte toate clipele si tot ce s`a intamplat. Atat momentele frumoase cat si cele urate. Fa in asa fel incat sa nu-l mai vezi in fata ochilor ceva timp si. asta o sa te faca sa uiti de el. pana il revezi iar
Metoda cea mai buna este timpul. Timpul le rezolva pe toate!
Life goes on... orice s-ar intampla.
Si o sa gasesti tu pe cineva care o sa te placa si, si tu pe el
Ca sa-l uiti repede : te uiti dupa altii (logic) si oricat ti-ar placea sa te gandesti la el (si cat de frumos ar fi fost sa fiti impreuna) mai bine te gandesti tu frumos la altul.
Iar cand iti vine vreun gand mai nefericit sau iti vine sa plangi, neaparat sa ai mereu o gandire optimista!
O sa vezi ca totul va trece :X
Te pup!
Cea mai buna metoda este sa plangi pana te racoresti (nopaptea in pat ca sa nu te vada nimeni) si apoi sa te refugiezi in munca, in invatatura. Fa in asa fel incat sa nu ai nici o clipa libera, sa muncesti serios si istovitor de dimineata pana seara tarziu si vei vedea ca in maxim 6 luni vei fi alt om.
Am uitat sa mentionez ca este din clasa mea... fat-frumos al meu pe care vreau sa-l uit!
Lasa ca o sa treci peste situatia astaPoti fi sigura de asta
Sa sti ca plansul iti face bine.In felu asta te descarci si vei vedea ca te vei simti mai bine dupa acea Dar sa nu exagerezi
Nu se termina lumea cu un baiatO sa vina o zi in care te vei indragosti de alt baiat
Incearca sa il uiti si sa te gandesti la el ca la un prieten.Nu ca la un iubit
Stiu ca iti e greu dat incearca sa ai incredere in tine
Hey.prin acelasi lucru am trecut si eu acum 2 ani si in momentul de fata il vad pe tip in fiecare clipa sarutand-o pe una care nici nu tine la el...adica au o relatie"libertina"cum zic ei-ea il inseala cu cine poate, el sta si o asteapta...:-|si sunt sigura ca asa cum il iubesti tu(cum l-am iubit si eu pe acel baiat)nimeni nu-l va iubi.ca sa-l uiti? pai eu m-am descarcat plangand mult timp.ghiar si la scoala imi venea sa plang dar ma abtineam cand il vedeam si imi zambea frumos nestiind ca eu muream dupa acei ochi, acel zambet, acele cuvinte... apoi m-am gandit la avantajele si dezavantajele pe care le-as fi avut daca as fi fost cu el.si mi-am dat seama ca daca nu ma iubeste si nu sunt in stare sa il astept mult si bine atunci Sa ma axez pe scoala, arhitectura, proiecte si catelusii meiSper sa nu mai suferi:-(
Exact in aceeasi situatie sunt si eu!:((:((:((
Plange, asa am facut si eu si m-am mai descarcat si m-am simtit mai bine, cel putin pentru un moment!:(
Uite cateva videoclipuri care te ajuta, eu am plans vreo jumate de ora la ele si dupa...
deci...videoclipuriele:
http://www.youtube.com/watch?v=ftXHoUHeD6k
http://www.youtube.com/watch?v=IBOTK9VxqXI
http://www.youtube.com/watch?v=44xxVnlHGyg
Sa privesti si videoclipurile si mult succes, sper sa te simti mai bine si incearca sa iesi in oras sa mai uiti de tot si de toate; cheama-ti prietenele sa iti fie alaturi si mergeti undeva sa va distrati!
Stiu ca nu prea ai chef asa sunt si eu, dar macar incearca sa vada ca nu iti pasa, nu sta inchisa...treci peste!;)
Nu e greu sa iubesti pe cineva in secret, e greu sa iubesti si el sa nu iti raspunda cu acelasi sentiment.Reteta succesului e sa treci peste gandindu-te ca undeva te asteapta si baiatul care te va iubi
Cel mai bine ar fi sa devii scriitoare... ai niste versuri f dragute...vezi ca in 2012 au anuntat ca va veni sf lumii si cel mai bine ar fi sa-ti traiesti viata, nu sa plangi pe la colturi! parerea mea... pup
Sincer sa fiu stiu prin ce treci e oribil sa ai acel sentiment de 2 ani il cunosc si eu in fiecare zi, daca vrei sal uiti inceraca sa nul mai vezi dar fiind in aceiasi clasa e greu sa nul mai vezi asa ca:1 nul baga in seama 2 la scoala fa orice altceva care sa nu aqiba legatura cu el, 3cand esti singura nu face greseala de a te gandi la el fa orice altceva ocupati timpul cu activitati care iti plac, inainte de a te culca asculta muzica sau fa altceva nu te gandi la el sper sati fie de fols rasp. meu, eu nu cred co so uit vreodata pe fata de care imi place
Anonimul, daca tu nu poti s-o uiti pe fata visurilor tale crezi ca eu pot? e foarte dificil....cum pot sa nu ma gandesc la el? in fiecare moment al zilei numai el imi vine in minte!