anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa-l uit pe fostul meu prieten si cum pot sa ma razbun pe prietena mea cea putin buna?

4 răspunsuri:
| Zole a răspuns:

Pune-i laxativ in suc / apa / etc

| XAzazelX a răspuns:

Poi sa-l uiti pe fostul tau prieten nu e asa de greu, incerci sa te vezi cu alti baieti si chestii de astea pana te indrostesti de altul si apoi il vei uita.Ca sa te razbuni pe prietena sunt multe caibig grinaca are prieten ii seduci prietenul; o faci de ras in fata prietenelor ei si mai multe chestii din astea.Dar daca totusi iti este prietena sau cel putin ti-a fost nu ar trebui sa faci asta, ci daca ti-a fost ar trebui sa incercati sa va impacati. Poate mai incolo vei avea nevoie de ea sau ajutorul eitongue

| Ioaaaaa a răspuns:

Pai draguta. stii vorba "ocaziile se razbuna." deci mai bine ar fi ca problemele pe care le ai sa le rezolvi cu calm. In primul rand, pentru a`l uita pe fostul tau prieten, este foarte greu daca l`ai iubit cu adevarat, si nu o sa-l poti uita prea curand. Incearca sa-ti faci prieteni apropriati cu care sa discutati lucruri care va intereseaza pe amandoi, sa iti petreci timpul cu altfel de persoane. Cat pentru prietena ta nu cred ca e cea mai buna idee. Mai bine te calmezi. o sa te gandesti ca ati fost prietene si la toate momentele bune petrecute. Sper sa intelegi ceea ce vreau sa iti spun. Iti urez mult succes.:*

| Anna_5022 a răspuns:

happy Indiferenta e cea mai buna razbunare, crede'ma;*