Pai pe mess poti sa-i zici orice. nu trebuie sa te pierzi
o intrebi ce face, cum ii la scoala sau altceva
succes
Dragos de ce sa te pierzi? Nu te fura, nu te mananca, nu te omoara. Gandeste-te ca e pur si simplu o conversatie, cum ai purta o conversatie cu cel mai bun prieten. Nu e asa de greu pe cat crezi tu.
In primul rand afla ce o pasioneaza si incearca sa pari interesat de acea pasiune. nu exacera pentru ca poate sa te creada un disperat. nu ai spus simti ceva pentru ea. vreti sa fiti prieteni sau? oricum daca iti place de ea nu o dispera si fa-o sa se gandeasca la persoana ta... in niciun caz nu ii aduce flori sau chestii din astea pana nu ai confirmarea ca si ea te place! incearca sa pari un pic imatur. asta o va face sa se gandeasca ca nu esti ca alti baieti si ca iti place sa traiesti viata din plin. ok dupa toate astea cred ca poti sa o intrebi daca si ea simte ceva pentru tine. de exemplu daca simte ca veti putea fi prieteni in continuare sau chiar mai mult. sau pur si simplu sa ramaneti fiecare cu drumu lui. daca zice ca si ea te place. felicitari. daca nu. nu te intreista exista si alte fete. bun daca vrei sa fiti doar prieteni gaseste subiecte comune de taina cu ea si discutati cat mai multe. poate veti fi chiar foarte buni prieteni
Paiii...eu iti zic sa incepi totusi un subiect deschis pe mess, dupa aceea sa rupi cumva discutia, ca dupa aceea cand va intalniti face to face sa o continuati.Adica,poti sa iesi brusc, si sa ii zici "Mi s-a luat netul, despre ce vorbeam?"
Si treptat poti sa schimbi subiectul.
Incearca sa vorbesti cu ea lucruri care sa nu o plictiseasca.fi deschis si sa nu iti fie deloc rusine.Intreab-o despre ce ii place sa faca, sau orice altceva prin care sa vada ca iti pasa si ca vrei sa fiti prieteni! Multi succes! fundita?
liviutz_1941 întreabă: