anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa ma bag in seama cu un baiat sau sa il fac pe el sa vorbeasca cu mine? Vreau ceva gesturi cum ar fi sa il calc "din greseala" pe picior si dupa sa ma scuz sau sa ii ating mana... sau alte modalitati. Tin sa spun ca sunt mai timida si as vrea mai mult sa ma bage el in seama.[si el imi da cateva motive sa cred ca ma place -intotdeauna cand suntem in autobuz gaseste "modalitati" sa se uite la mine, de exemplu se face ca se uita in lateral, cand de fapt de uita cu coada ochiului - si sunt mai multe chestii.]..el este timid si cred ca ar fi greu sa-l fac sa vorbeasca el cu mine laughing.
Voi ce ma sfatuiti?happy

2 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Cati ani ai? Presupun ca inca esti la scoala sau liceu, dar oricum chestiile de genul sa-l calci pe picior sunt foarte infantile, dau bine doar in filme :p Baietii sunt vanatori, asa ca trebuie sa-l faci pe el sa te abordeze. Pentru inceput data viitoare cand mergeti cu autobozul, uite-te fix la el cateva secunde si zambeste, (daca zambeste si el te place) si apoi muta-ti privirea atat. Acum astepti, daca nu vine la tine sa iti zica ceva banal, peste vreo saptamana du-te la el cu un preten banal de exemplu sa te ajute sa compostezi biletul si apoi iar te retragi. Daca chiar e necesar poti sa initiezi u conversatia, de exemplu daca are un fular interesant ii spui frumos ca iti ceri scuze ca-l deranjezi dar iti place tare mult fularu/geanta/tenisii whatever lui si ca peste 2 saptamani e ziua verisorului tau si chiar nu stii ce sa ii iei si sa il rogi pe el sa iti spuna de unde si-a cumparat acel obiect vestimentar genial.
Ideea e sa ii atragi atentia si sa ii arati ca esti abordabila, si sociabila, gen sa nu il sperii sau intimidezi dar in aceleasi timp sa nu fii prea agresiva sa aiba impresia ca el conduce jocul :p

| unangeaveccoeurcasse a răspuns:

Pai, daca zici ca mergeti cu autobuzul, sa te pui undeva mai aproape de el, si cand pune o frana, tu sa cazi-nu neaparat sa cazi dea devaratmerge si daca te prizu,, in ultima cliopa" de o bara... sau poti sa vezi ce prieteni comuni aveti, si sa propuneti o iesire cu totii, si atunci va trebui sa-ti vorbeasca...