| Lost Angel a întrebat:

Cum pot sa ma despart de cel mai bun prieten al meu? Deci eu tin la el foarte mult ii spun aproape orice dar nu pot sa ma gandesc la el ca la un iubitsad va rog ajutati-malove strucksad dau funditawinking

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Daca iti este cel mai bun prieten de ce nu incerci sa-l faci sa inteleaga ca sunteti ca fratii... nu merita sa suferiti amandoi. Un prieten adevarat gasesti extraordinar de greu si ai nevoie de asa ceva in viata.

| cosima11 a răspuns:

Daca tot spui ca lui ii zici aproape orice.ai putea sa-i spui si asta. ca nu il pot vedea ca pe un iubit, ci doar ca pe cel mai bun prieten. Partea nasoala e ca de fiecare data, cele mai bune prietenii intre o fata si un baiat se rup in momentul in care cei 2 devin iubiti. Ii spui sincer tot ce simti si daca ti`e prieten adevarat te intelege. spera numai ca sa nu i se schimbe sentimentele fata de tine.

| Razvan a răspuns:

Te desparti de el, insa el va fi in continuare o prezenta constanta in viata ta ceea ce nu e tocmai un lucru bun avand in vedere ca el e cel care iese ranit din ecuatia asta. E delicata situatia insa trebuie sa ii zici adevarul, ca nu il mai iubesti si ca vrei sa ramaneti prieteni in continuare, insa avand in vedere ca el are orgoliul ranit s-ar putea sa dispara din viata ta si tu trebuie sa fi pregatita de astawinking

| ♥•♂♀♪¶§↑↓→←∟↔▲▼♣♠ a răspuns:

Decat sa fii impreuna cu el si sa va certati mereu...mai bine nu incerca

ai spus ca tu ii spui lui aproape orice
cred ca ar fi bine sa ii spui ca nu il vrei ca iubit
poate te va intelege
si ve-ti fi in continuare numai prieteni
dar se poate intampla si ceva mai rau
poate ca el sa nu te inteleaga
si sa sfarsiti acesta prietenie
aicea este decizia ta

| maya_7683 a răspuns:

Da Roxy, sa te desparti de o persoana in care ai investit sentimente, in fata caruia ti-ai decshis sufletul si care te-a inteles mereu de fiecare data, este intr-adevar un lucru greu care, de regula lasa un gol destul de mare in suflet. Dar, de ce e necasar sa va despartiti? Din cite inteleg eu din intrebare, el vrea mai mult decit o relatie de prietenie, amicitie.Fii sincera cu el si spune-i exact care sunt sentimentele tale pentru el. Daca tine intr-adevar la tine si la relatia voastra sunt ferm convinsa ca te va intelege si iti va respecta deciziile.Multa bafta draga mea.

| me_3408 a răspuns:

Eu zic sa ii spui frumos.Cam asa ''Cred ca ar trebui sa fim buni prieteni din nou. Tin mult la tine si mi-ar placea sa vorbim mai liber ca intre prieteni.'' Ce zici? Eu asa asi face big grin

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Sal.

De ce sa te desparti? Incearca sa pastrezi legatura de prietenie.
Explica-i ca ti-e foarte greu sa te gandesti la el ca la un iubit!
Sigurva intelege! Si sigur va vrea sa fi-ti in continuare prieteni.
Si mai ales daca va intelegeti bine.nu inteleg de ce.Pt toate exista o solutie.La voi trebuie comunicarea!
Un prieten adevarat greu gasesti in ziua de azi! Explica-i!

Bafta:*!

| KristinnaKr a răspuns:

Pai spune-i exact ce simti...asa ai sa te simti mai eliberata dar totusi ramaneti prieteni nu este un motiv de suparare. Poti sa ii descrii exact ce impresie ai tu despre el nu trebuie sa te gandesti la el ca la un iubit! bafta!