| Mayra_9676 a întrebat:

Cum pot sa ma despart de prietenul meu fara sa il ranesc?

Răspuns Câştigător
| beautifulkiss a răspuns:

Buna de ranit oricum il vei rani, dar cel mai bine este sa i-o spui direct."Asculta vroiam sa iti spun ca as vrea sa ne despartim.Imi pare sincer rau,dar asa este mult mai bine pentru noi(sau ma rog ceva de genul acesta).
Il v-a durea, dar v-a aprecia faptul ca i-ai spus-o in fata, ca nu ai ascuns nimic.Numai bine.

4 răspunsuri:
| airam a răspuns:

Daca tine la tine, o sa il ranesti oricumhappy dar daca vreo sa termini cu el i spui ca nu mai pueti fi impreuna dar pueti ramane amici(nu se stie daca o sa vrea, ca asta e asa ca si un premiu de consolare); depinde acum si motiviul pentru care vrei sa te despartihappy

| moniii a răspuns:

Pai nu stiu big grin ce tip de om ii adica ...suparacios confused de gasca.confused
ar trebui sa ii zici ca relatia voastra nu mai merge si ca ai vrea sa luati o pauza big grin asa va intelegehee hee "cred"" big grin trimite`mi un mesaj... iti spun mai mult acolo nu am chef acum big grin

| Foxylicious a răspuns:

Buna
Nascoceste o minciuna si spune`i ca te-a sunat o fata cu numar ascuns si ca ti-a spus ca sta cu el si sa il lasi in pace.El sigur sa se atace si tu ii spui ca daca nu era adevarat nu se panica.

| Aleqa a răspuns:

Buna!
Ii spui direct, nu'i ascunzi nimichappy
Daca tine la tine.tot o sa il ranesti un picbig grin
Dar na.depinde si ce fel de baiat e eltongue
Baftakiss