anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa ma despart de un prieten bun? Ideea e ca el facea prostii si zicea ca e cu mine si gen parintii lui credeau ca eu sunt de vina si le-au spus parintilor mei ca sa stau eu departe de el ca sunt drogat si chestii de genu cand eu nici nu eram cu el. Acum problema e ca maica-mea stia ce faceam asa ca a tacut, acum el nu stie de chestia asta si m-au rugat parintii lui sa nu-i spun dar daca pot sa nu mai fiu prieten cu el, cum pot sa fiu mai putin prieten cu el? De chestia asta stiu doar eu mama si parintii lui.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il anunti ca nu mai vrei sa stii nimic de el, sau il blochezi peste tot si nu mai dai ochii cu fata lui

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ii spui pur si simplu, ca nu ai vrea sa mai fi prieten cu el happy

| DonEduardo a răspuns:

De ce nu poti sa ii spui, pur si simplu, ca nu mai vreti sa fiti prieteneni?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai pur si simplu va vedeti de viata fiecare si nu mai vorbiti. Iar daca tii neaparat sa il anunti, spune-i ca aceasta relatie de prietenie nu mai are sens pentru tine, deoarece el te foloseste pentru a iesi cu basma curata din anumite situatii, iar tu nu esti cârpa lui ca sa iti asumi vorbele lui aruncate la adresa ta.

| eckblume a răspuns:

E timpul sa iti asumi responsabilitatile. Nu-i greu sa ii spui ceva de genul:,, Din cauza ultimelor intamplari/evenimente (doar voi le stiti) atat parintii mei, cat si ai tai nu mai vor sa fim prieteni. N-as vrea sa mai fim prieteni daca tu continui sa dai vina doar pe mine." Ideea e sa fie alegerea ta. Tu ce simti? Mai merita sa fiti prieteni? Raspunde-ti singur la intrebare.
Spune-le parintilor lui sa discute cu fiul lor. Pana la urma e copilul lor si nu mi se pare corect sa ii ascunda faptul ca au dicutat cu tine.
*Te rog sa acorzi mai multa atentie atunci cand te exprimi. Mi-a fost putin dificil sa inteleg ce ti s-a intamplat. E un feedback constructiv. Nu o lua in nume de rau.*

| T0XING a răspuns (pentru eckblume):

Pentru ca eu am aflat ca pleaca fara sa stie nimeni de acasa si fura banii de parinti si el daca afla ca parintii lui i umbla in telefon si mi au spus mie astea din cate mi au spus parintii lui o sa fuga de acasa

| eckblume a răspuns (pentru T0XING):

Prietenul tau are probleme de conduita. Din pacate parintii lui nu stiu cum sa isi educe fiul, nu fac fata situatiei. Cred ca ar fi bine sa ii spui ca nu mai ai de gand sa ii fii prieten daca alege sa se comporte astfel. Mai tarziu poate va da vina pe tine pentru ceva mai grav, iar atunci e posibil sa suferi mai mult decat acum. Numai bine!