| naoko a întrebat:

Cum pot sa ma fac un bataus? Sa ma bat bine, miscari, ajutati-ma, si nu cu edealea ca nu i bine sa te bati ca nu merge, dau funda la rasp corecte.

5 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

Du-te la kickbox, acol' ai ce invata.Zic din propria experienta nu din auzite.

| CosminCSM00 a răspuns:

Daca vrei sa bati pe multi du-te la kung-fu daca exista asa ceva in orasul tau sau la krate, eu am fost la carate de cateva ori si nu prea mi-a placut si m-am lasat. Daca nu iti place sa mergi la krate sau nu ai timp, in primul rand trebuie sa faci muschi pe tine pentru a bate pe cine vrei, daca nu sti nici sa te bati si nici nu ai forta sau muschi pe tine esti pierdut...asa ca apuca-te de haltere

| katrina21darrell a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa ai fortalaughing.tongue.Nu e greu daca esti mai puternic decat celalalt si nici nu e voie sa te bati, se poate ca din greseala sa lovesti unde nu trebuie(nu ma refer la punctul sensibil) si sa se ajunga grav.Dar daca chiar ai nevoie sa te bati.Cel mai usor e sa il prinzi de mana si sa eu sucestilaughingSe pune in genunchi daca sucesti tare.:d Poti sa ii dai cu picioru si cu pumnu^^laughing Dar te sfatuiesc sa nu te bati.Mai bine doboaral din cuvinte sau faceti pace sau nu va mai bagati in seama. Funda te rog

| EB3 a răspuns:

Trebuie sa bagi flotari mai intai. Incearca timp de o luna ca inainte sa mergi la culcare sa faci 3 serii de flotari (in fiecare serie sa faci cat de multe flotari poti). Dupa prima saptamana o sa te obisnuiesti cu programul, apoi incearca sa et bati cu cineva care te enerveaza si pe care crezi ca-l poti bate. Daca pierzi e normal sa fii descurajat dar nu renunta la antrenament. Sau poti merge sa faci un sport (de la atletism sau innot in sus ) nu te baga la tenis sau sporturi femeiesti.

| renul a răspuns:

Eu te aju uitete la taekwando micari si vei deveni prin toata scoala bataus