Mai deci eu nu inteleg un lucru de asta daca sunteti amandoi baieti de ce ai facut asta?
Daca el era asa trebuia sa il lasi in lumea lui nu sa faci asa ceva.Adica pe bune esti baiat la urma urmei.
Cat despre sora ta situatia nu e deloc buna...Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i ca a fost vina lui.Intr-o dimineata dupa ce o sa ii treaca "socul" ca sa ii spunem asa.Cat despre acel "Thoma" numai lua legatura cu el NICIODATA!
Sa vedem ce iese din asta.
Asta nu am inteles nici eu Credeam ca este fata
Da ma rog in cazul asta nu mai stiu ce sa zic...
Am facut ce am simtit...Pur si simplu vreau sa o calmez, nu sa il ignor pe el.
Ei pai tu te-ai gadit cum se simte probabil e socata.Ti-am spus ignora-l pe el si poate poate o sa te ierte cat de putin daca nu poti sa vorbesti direct cu ea roagati fratele mai mare sau celelalte sore sa vorbeasca cu ea...
Mda cam nasoala treaba...In primul rand e vina ta pentru ca l-ai lasat sa faca asta Adica daca eram in locul tau il impingem pana in perete daca vroia sa ma sarute si era iubitul surorii mele
si i-as fi zis ce a facut.In al doilea rand sora ta trebuie sa se desparta de el pentru ca adica cred ca doar a folosit-o
ca sa se apropie de tine...Incercati sa povestiti si sa va spuneti ce aveti pe inima apoi va cereti scuze reciproc si gata
Sper ca team putut ajuta
Bafta
!
Merci ca ai incercat sa ma ajuti, dar eu ii povestesc totul doar fratelui meu(ca suntem baieti si mi-e mai usor sa-i zic lui).Ea s-a despartit de el chiar cand ne-a prins in pat ca sa zic asa
Sa intelegU esti baiat sau fata?
Fira-i tu sa fi... cu confuzia ta cu tot )) pana la urma ce dracu esti?
fata sau baiat? sa mor eu daca inteleg ceva...
))
ma depaseste subiectu'
Sunt baiat si m-a sarutat iubitul sora'mii,...m-am simtit super si ...vezi mai sus
) bine frateee, atunci esti gay...ce sa-ti zic?
)
oricum chiar daca erai fata tot rau era... atunci te numeai curva ca te dai la iubitu' soratii))
Draga mea, nu ma dau la el...Nici nu il plac, doar il iubesc, atata tot.A placea pe cineva e ca si cand ai dori doar sa te saruti cu el(simtind sau nu ceva)...Ei bine, daca ma intrebi pe mine mi-as da si viata pentru el.
Esti mort! sorta cred ca era in stare sa te si omoare ti sau urcat hormoii la cap la 14 ani ce prostie!
Anonimul35 întreabă: