| DiannaDi a întrebat:

Cum pot sa ma imprietenesc cu dusmanca mea?laughing suntem in aceeasi clasa.nu ne prea suportam, dar vorbim(rar) happy cum as putea sa ma imprietenesc cu ea? subtil.hee hee

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Nu stiu de ce nu va suportati pe unde am fost eu motivul era invidia.Trebuie so convigi daca crezi ca merita efortul ca nu e de ce sa fie invidioasa pe tine, sa-i vorbesti zilnic despre ceva si vesnic pe un ton calm, linistit, dar sigur pe tine despre orice vrei tu dar sa-i vorbesti zilnic si s-o privesti in ochi cu o privire senina si curata s-o convingi ca ai intentiile cele mai bune.Procedind astfel trebuie sa reusesti si sa nu-i dai motiv de invidie ba mai mult s-o lauzi o anumita calitate care intr-adevar exista si nu trebuie nascocita.Pentru ca atunci te va crede, chiar de nu din prima zi dar procedind asa constat o sa ai succesul dorit.

8 răspunsuri:
| Maia a răspuns:

Dusmanca ta in ce sens?! Pai daca vrei sa te imprietenesti cu ea, o faci pur si simplu.azi o inviti sa mearga cu tine pana la baie, apoi in alta zi o rogi sa mearga cu tine la magazin sau la biblioteca(etc.); vorbesti frumos si cand incepe si ea sa-ti vorbeasca, asta daca vrea, poti sa-i spui "eu nu vreau sa tin ranchiuna"! Totusi parerea mea ar fi sa nu te imprietenesti cu ea ca poate sa-ti faca vreo "farsa" atunci cand iti e lumea mai draga, fii doar o colega si atat!

mira
| mira a răspuns:

Ce fel de intrebare este asta? Ai o dusmanca si vrei neaparat sa te imprietenesti cu ea.De ce atata ipocrizie?

| Bubble a răspuns:

.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Va gasiti un dusman comun si va aliati laughing A functionat in istorie...auzi ingerasha are o dusmanca pfai laughing

| Bacemi a răspuns:

Daca ea nu te suporta e greu sa faci asta. Am incercat si eu sa fac asta cu un coleg pe care nu il suportam si crede-ma ca lasam de la mine mereu, incercam sa fie altfel dar nu se putea. Incearca sa nu lansezi atacuri spre ea. In rest vorbeste cu ea cand trebuie si atat. Iti spun ca daca nu te suporta cineva e greu sa o faci sa isi schimbe parerea. Asta o va face ea in timp daca e cazul.

| nobody_9468 a răspuns:

Dha...interesanthee hee
si eu am trecut prin astalaughing
sustine'o chiar daca nu are dreptate si incearca sa te bagi inseama, altceva nu stiu ce ai putea facelaughingvrei o prietenie adevarata sau doar sa te razbuni? adica nha..."dusman" e prea mult spuswinking. nu'yi deschide prea mult sufletul in fata ei, ca dup'aia e posibil sa cazi de fraierawinking

baftabig grin

| Kate21 a răspuns:

Ai putea sa incepi sa nu te mai iei de ea sau daca ea e cea care se i-a de tine raspunde-i frumos, salut-o si vorbeste frumos cu ea (dureaza mult)

Stefan
| Stefan a răspuns:

Fii prima care îi intinde mana si totul se va rezolva.