Exista doua variante:1-sa fii obosit; 2-sa incerci zilnic si pe urma te obisnuiesti daca perseverezi.
Pai.. O varianta ar fi sa te scoli la 5 dimineata, ca sa fii obosit dupa`amiaza si sa dormi.. Ca nu poti sa te culci asa fara sa-ti fie somn.Glumeam.Incearca sa dormi asa mai multe zile si te obisnuiesti.. Puneti o muzica care te adoarme daca n`ai somn
Uite cum fac eu, daca vreau sa dorm dupa-amiaza, ma uit la un film mai vechi pe care eventual il stiu, si ma ia somnul in maxim 10 minute! Nu te mai gandii la tot felul de prostii si gaseste-ti cea mai confortabila pozitie de stat
Eu dorm cand sunt obosita dar si cand ma plictisesc cateodata
in rest nu pot dormi deloc ma varcolesc in pat ca...
Daca te scoli foarte dimineata vei dormi de amiaza daca nu, n-ai sanse.Somnul de amiaza nu e obligatoriu.
Daca te trezesti la 14:00 nu cred ca ai sanse sa dormi de la 15-16:00 pana la ora 17 Fa-ti un program de om normal. Culcarea la 11 maxim 12, trezirea la 7-8 si cred ca o sa reusesti
Ai putea sa faci sport dimineata. Un somn de dupa-amiaza poate fi foarte relaxant si odihnitor. Deasemenea, daca incerci sa dormi mai multe zile la rand, te poti obisnui. Vei vedea ca dupa somnul de dupa-amiaza, te vei simti ca nou Bafta!
Psihoyounger
Daca te trezesti dimineata sigur o sa fii obosita si o sa dormi la pranz.
Stai in pat cu ochii inchisi.Chiar daca la inceput n-o sa-ti gasesti "starea" tot iti vei odihni ochii. Dupa ceva timp, organismul se seteaza singur.
Angajeaza-te! Sa vezi cum te apuca somnul dupa-amiaza. Poate chiar mai devreme.
Trezeste-te mai devreme dimineata, ia-ti jaluzele la dormitor, redu' din doza de cafea, inchide-ti telefonul dupa ora 13.00...
Eu in timpul scoli dorm de amiaza, pentru ca ma trezesc dimineata la 6 si cand vin acasa pe la 3 mor de somn si adorm repede.
Alex_IAlex_1997 întreabă: