Doamne tu esti nebun\nebuna pe bune chiar crezi ca viata ta nu mai are nici n sens daca da lupta i n continuare trebuie sa invingi sunt atea de vazut si de inatalnit cu poti sa spui ca vrei sa te omori toata lumea are depresii dar daca veii face asta inseamna ca nu mai ascultat sunt atetea de vazut atatea de intalnit trebuie sati placa un lucru un sport ceva [nici nu ar trebui macar sa gandesti asa ] esti EMO? daca da inteleg atitudinea da si eu am fost si o prietena si te sfatuiesc sa te lasi daca esti o sa fie greu dar incearca sa uiti si sa vezi lumea cu alti ochii [SPER CA TEAM CONVINSS SA NU FACI VRE UN GEST NECUGETAT ]TE ROG stii ca tuturor le va parea rau ca au pierdut pe cineva ca tine stii nu? stiu ca o sa comentezi raspunsul dar nu ma intereseaza [vreau doar sa iti spun sa te gandesti de 2 orii intotdeauna inainte sa faci ceva ]te rogg
nu ar fi o idee buna sa faci asta dar ca sa iti raspund la o intrebare, poti lua un pumn de pastile sau te arunci in rau ori iti tai venele dar inca odata iti spun ca nu ar trebui sa faci asta
Simplu nu o face! spune in gandul tau"am murit deja" si gata ) a doua zi uiti si iti traiesti viata
Dar de ce sa te omori? ce crezi ca ai rezolva daca ai face un asemenea gest.Mai intai sa te gandesti la ce vei lasa in urma ta si apoi sa te gandesti ca sunt atatea persoane care ar da orice sa traiasca.Crezi ca merita sa faci o asemenea prostie pentru motivul pe care il ai acum.Viata nu este asa mereu cum vrem noi dar indiferent de asta noi trebuie sa mergem mai departe si sa fim tari la provocarile pe care viata ni le da.Asa ca numai te gandi la prostia asta si mergi mai departe, stiu sigur ca poti
Bafta