| ʌɲɗɾєɱʌɾɣ a întrebat:

Cum pot sa-mi conving parintii sa ma lase sa-mi pun poze pe facebook?(Am poze cu vedete, imagini interesante...). Ei stiu ca am cont (adica in cazul in care va gandeati sa le ascund nu pot din acest motiv si nu numai) deoarece au si ei. Voi aveti o astfel de problema?

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Roaga-i frumos. Spune-le ca ti-ar placea si tie sa ai poze pe facebook la fel ca ceilalti prieteni ai tai.

4 răspunsuri:
| anonima20 a răspuns:

Hey.fa-ti alt cont si poti pune poze acolo si iti dai profilul sa il vada doar prietenii...si iti pui un nume diferit...adica sa nu fie asemanator ca al tau.succeskiss

| Andrrr a răspuns:

Poie destul de simplu.Intri in continuare pe contul tau,dar iti faci si alt cont in care iti bagi din nou contul si le spui ca de atunci acela va fi noul tau cont,iar pe cel vechi mai intri din cand in cand ca sa nu se prinda parintii, iar de cel nou nu mentionezi nimic, dar ai si foarte mare grija sa nu ramai logata pentru ca te pot prinde.De asemenea sa nu pui poza cu tine la avatar si sa nu uiti sa selectezi al prfil sa poata fi vazut doar de prieteni si sa nu bagi familie pentru ca nu se stie niciodata. Sper ca te-am ajutat.

| chokingvictim a răspuns:

Nimanui nu-i pasa

| elasexygagica a răspuns:

Da ce? trebuie sa stie ei ce faci pe facebuci?