| puffy15 a întrebat:

Cum pot sa-mi dau seama cand un baiat ma place?
Care sunt semnele?
Nu ne-am vorbit niciodata,dar am vazut ca prin pauze se uita la mine,si eu in acele momente incerc sa ma uit in alta parte...
De exemplu,odata,m-a examinat din cap pana in picioare! Tot in aceeasi zi,cand mergeam cu o colega pana la magazin,l-am vazut,si la un moment dat m-a vazut si el cand a intors capul in stanga,si dupa ce am trecut de el, s-a intors cu totul si nu mai stiu exact daca s-a uitat dupa mine pentru ca eram in fata lui...happybig grinhappy

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Mai eu zic ca te agiti prea mult si nu iti zic asta ca sa te ranesc ci ca sa previn asta. Nu trebuie sa crezi instant ca un tip te place daca se uita la tine. Si uneia din prietenele mele i s-a intamplat exact la fel dar el nu o placea si. nu s-a terminat prea frumos - plangea pe canapea...

Semnele ca un baiat te place :
- se uita atent la tine (dar dupa cum vezi asta nu se aplica mereu )
-iti vorbeste
-iti ia apararea
- petrece timp cu tine
- cauta scuze sa fiti impreuna intr-un loc
- te invita in oras... logic
- iti impartaseste anumite lucruri pe care nu le spune oricui
etc.

Sper sa te placa pari sa tii la el happy ar fi foarte dragut. Dar pentru asta trebuie sa va vorbiti! curaj. nu muscawinking

| puffy15 explică (pentru AnonimaOk):

Stiu ca nu musca, dar nu prea stiu ce sa ii spun!
Intr-un fel mi-e rusine... De exemplu, daca ii voi spune ''buna! ce faci?'' ma tem ca nu imi va raspunde sau poate ar zice ca ma dau la el...

| AnonimaOk a răspuns (pentru puffy15):

Daca faci cunostinta cu el nu inseamna ca te dai la baiat o Doamne...

Si de exemplu ce as putea sa-i zic?
Stiu ca e pasionat de skateboarding pentru ca mai tot timpul il vad prin skate parca...big grin

Skate Park

Pai nu stiu dupa ce faceti cunostinta poti sa il rogi sa te invete sa te dai pe skate adica asa ca o scuza de fapt sa te bage in seama big grin eu am facut asta odata... am cazut de pe skate si baiatul care ma rog ulterior mi-a devenit iubit m-a ajutat sa ma ridic si mi-a mai aratat... etc asta ne-a apropiat in prima faza apoi am mers la o cola, ne-am plimbat intr-o gradina publica :X il ubesc enorm ma simt norocoasa

Sincera sa fiu, nici nu prea stiu cum sa vorbesc cu un baiat de a 10-a, iar eu in a 7-a...big grinbig grin

Nu cred ca varsta e un obstacol si in plus puteti gasi multe in comun cine stie? poti afla doar vorbindu-i. Mult noroc, eu zic sa nu pierzi timpul gasind scuze de genul asta pentru ca te minti pe tine adica e evident ca il placi si sa renunti nu e o optiune. Daca nu merge asta e, dar nu vei regreta ca nu ai incercat. Fiecare ne vom gasi perechea asa ca. nu te mai agita sunt destui baieti cool poate dura putin sa ii gasesti dar se va intampla tongue

Dar tu si el, cum ati inceput sa vorbiti, sa va cunoasteti?

Pai sincer el e tipul mai tupeist adica ne-am intalnit in autobuz si, ma rog l-am mai vazut pentru ca liceul la care e el e foarte aproape de al meu. In fine in autobuz a auzit ca ascultam dubstep, ce asculta si el si apoi am facut cunostinta, mi-a zis ca m-a mai vazut si paream draguta etc. Cheia e sa aveti ceva in comun

Ce dragut! love struck
De exemplu, avem in comun faptul ca ne place RHCP sau Sting sau Bob Marley...
Dar nu prea stiu cum sa ma apropii de el ca sa vada ce ascult sau sa vada poate ca avem ceva in comun! big grin

11 răspunsuri:
| Erica0 a răspuns:

Mda...cred totusi ca are o simpatie fata de tine. Daca si tie iti place cu adevarat de el atunci incercati sa vorbiti, imprietenitiva mai bine. Sunt sigura ca nu are ca sa mearga prost. Mult succes!