Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Tinctura de marar se gaseste la farmacii da s-ar putea sa te ingrasi si sa fii mai paroasa si sport
sa nu cumva sa faci masajuri sau sa ii dai cu creme lasa'i in pace lasa sa lucreze din interior ca te trezesti cu vreun cancer peste cativa ani daca tot ii masezi
mda bafta ce sa zic ai mai multe de oferit decat 2 bucati de carne
Stiucum e simti...eu am 13 ani si nu am sani cam deloc.crede-ma ca daca nu ii bagi im seama pe cei care isi bat joc te tine nu o sa mai fi asa suparata.asteapta doar si fa sport mult. functioneaza! cred... daca ti-a venit menstruatia va trebui sa-ti creasca daca nu asteapta.
Buna.
Intai sa-ti raspund la intrebarea ta.
Am auzit si am vazut ca a functionat la multe fete : foarte simplu, iti pui usturoi pe sfarcuri si stai intinsa cam 15 minute. La toate a functionat foarte bine. Daca vrei intr-o saptamana ar trebui sa iti pui macar o data de 2 ori pe saptamana.
Si acuma...Ai observat ca majoritatea care au raspuns avea 12 ani?
Este normal ca la varsta voastra sa va preocupe insa nu este necesar. Serios, pentru ce vrei de fapt sa-i ai mari? Sa nu mai fii batjocorita? Poti sa le dai un raspuns sictirit : "Da da bine. Eu nu vreau sa am silicoane de la varsta asta, ca tine. Sa se uite toti prostii la sanii mei. Noroc de ai tai, ca iti mai acopera din prostie! " sau "Bine draga! Uite, maine promit ca o sa vin si eu cu buretei bagati in sutien (bustiera) cum vii tu. Si te asigur ca o sa spun la toti ca tu esti creatoare acestui look, si ca de la tine am furat trucul. Ok? "
Sper ca ti-am fost de folos.
Pa!
Si capul sus! Viata nu se rezuma la toate proastele care rad de tine!
Si eu am exact aceiasi problema ca si tine.la aceiasi varsta.eu sufar foarte mult din cauza asta.dar asta e tot ce putem face e sa asteptam
Draga mea, eu am 15 ani si ii am mici, adica ii pot lua si eu asa in mini xD Port 0, merg spre 1. De fapt poate ca ii am mici pentru ca mi sa inceput ciclul abia simbata trecuta... poate influenta ciclul cresterea lor? daca nu precis ca ramin doar cu 1 pina la 20 >
Buna te voi ajuta cu un simplu sfat. nu stiu cat de adevar at este am navigat putin pe internet si am dat de intrabarea ta legata de sani eu am 13 ani si am si ru aceiasi problema am cautat imedeat pe internet si am vazut pe un site..."cancan" si erau ca-ti va pasi pentru frumuseatea ta iar, am dat peste problema cu sani...
Acolo spunea asa:
Inghite doua lingurite de tinctura de marar. Poate o ai in casa sau va trebui sa dai o fuga pana la plafar. Dar cu siguranta merita, avand in vedere ca tinctura de marar mareste vizibil sanii. Repeta procedura la ora 18.00.
Te sfatuiesc sa incerci si tu voiincepe si eu. cred din seara aceasta la ora 18:00 cum si spune
SuCcEsp.s.---TE POTI DUCE LA UN PLAFAR SI POTI CERE TINCTURA DE MARAR PENTRU CRESTEREA SANILOR-- citeste instructiunile si folosestele
Buna...sunt in aceeasi situatie, am sani achiar mici si am 14 ani puteti spune voi ca credc pana la 20 de ani sau nu stiu ce dar pana atunci e fac stau in casa cu perdeaua treasa sau ce...deci din clasa mea au sunt singura cu sanii asa de mici si ma simt Foarte cmplixata, iar pedeasupra am o colega care are niste balcoane de zici ca stau sa ii puste dar in orice caz dk stiti voi ceva solutii naturiste prin care as putea sa imi fac sanii sa creasca va rag tare mult sa imi sp si mie.
Iar pe tine crede-ma ca te inteleg perfect dar trebuie doar sa ai catziva priateni buni si iti garantez ca acestia o sa te sustina si nu o sa rada de tine, dar acum ce vrei si tuh mie numa pe la 13 ani au inceput sa imi creasca iar tu mai ai pic pana atunci...dar nici prea mari nu ii bine sa ii ai doar potriviti varstei tale, dar problema e ca noi nu ii avem nici pe aceia dar Fruntea sus nu mai baga toate rautatile in seama la fel fac si eu si merge colegi incep sa ma aprecieze pentru ce sunt nu pentru cum arat :X
stai linistita o sa ne vina si noua randul CANDVA :-
Pai uite na eu am 12 ani dupa ce menstruatia apare sani tai vor creste mult si nu-ti fa probleme ia-ti un suntien cu pushap si poartal daca chiar iti doresti sau alta varianta mergi la o farmacie si cumparati o solutie care se aplika pe sani
311 aceeasi problema o am si eu doar ca am 13 ani si ii am un pic crescuti dar se observa cu greu.In primul rand depinde si ce greutate ai (eu sunt ca m slabutza)si te sfatuiesc sa folosesti tinctura de marar...dar ca intre fete...o sa te mai dezvolti cand o sa iti apara ciclul menstrual
Cel mai bine ar fi sa incerci sutienul cu push-up. Este suuuper. Te simti bine in el, areti bine si asta este aproape tot ce conteaza.
Buna.si eu am 14 ani si am aceeasi problema, am vazut aici un comentariu care zicea de acel sirop completbust sau ceva d genu...as vrea s stiu si u mai multe despre el, daca intr-adevar este bun, sau daca dupa acele 60 de zile apar efecte adverse...t rog s raspunzi.
.si eu caut mai peste tot si nu gasesc nimic. ceva sa nu fie complicat.dar toate's complicate.dar daca vrei poti sa:
1. faci sport zilnic
2.sa mananci varza
3. sa te dai cu usturoi pe sani
4.http://exercitiimarireasanilor.com/
Si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta.sunt cateva exercitii pentru marire in primul rand imreunezi mainile, cu palmele la mijlocul pieptului si coatele sus, iar api impingi tare poti sa faci veo 15-20 pe zi. chiar da rezultate
Buna 331.Eu am 13 ani si am 33 de kg. Unii ar spune OMG 33 de kg la 13? Ar spune ca nu mananc acasa dar sa stii ca manac ca sparta. In fine, sa revenim. Deci vrei sani mai mari? Nu iti face griji. iti vor creste. Nici eu nu ii am cine stie ce, iar prietenele mele spun glumesc cu mine dar nu ma supar. Eu chiar mi-as dori sa
am nici sanii pe care ii am acum pentru ca ma incomodeaaza. Ai rabdare. Poate dupa ce iti vor creste iti vei dori sa nu`i mai ai. Am o intrebare? Vrei sani mai mari doar pentru ca prietenele tale au si rad de tine sau pentru ca vrei sa atragi atentia vreunui baiat?
Nu-ti face griji eu am o prietena are 16 ani si nu are deloc sani zici ca are 12 ani...cu timpul o sa iti creasca
Stiu cum e eu am 14 ani si sunt foarte dezvoltata am 1, 79 inaltime insa sanii mei sunt ft mici dar nu am ce face decat sa astept in loc sa iei tot felul d prostii si de medicamente care sa te imbolnaveasca mai bine stai linistita stiu ca ai vrea sani mai mari dar am o colega care are sani destul d mari si rad toti d ea din cauza asta asa ca ori mici ori mari tot gasesc motiv sa te necajeaska si mei mi se reproseaza da incerc sa-mi vad d trebuie :* mi-ar placea s mai vb daca vr da-mi id tau:*:*:*:X:X
Si eu am 12 ani, dar in schimb am sanii prea mari pentru varsta mea. Totul depinde de felul in care te dezvolti. Tu ai vrea sa patesti ca mine sa te intrebe lumea cati ani ai crezand ca ai 18? Cu cat ai sanii mai mari cu atatcreste riscul de a te rapi cineva din mijlocul drumului. Trebuie sa fi doar tu si lumea o sa te placa pentru ceea ce esti.
Aoleu cind va aud ca aveti 12 ani si va faceti griji pentru ca aveti sinii mici ma faceti sa rid...eu am 16 ani si eu tot ii am mici dar n-ai ce face...da tu 331 ar trebui sa ai rabdare
Eu din cate am auzit cica daca bei bere si mananci porumb iti cresc sani eu am 14 si ii am destul de mari asa ca nu stiutiu incearca cu porumbul mai bine :*
Fetito iti zic secretul meu la mine a mers.La 13 ani aveama cei ma-i mari dinclasele a 7 eram si shiloada aproape skeletica si faceam mult mult da mult sport in fiecare zi. Odata cand am facut 4 ore de spoert cu 6 pauze de 10 min diminieata m-am trezit cu... ditamai saveam sutien si tot asa.Dar cand m-am oprit din sport asa de des baieti nu se mai uitau la mine Le balea gura!
nu mai aveam sanii mari ii aveam perfectii pulpe lucrate muschii si
super fund.
Problema e ca nu poti face nimic.si eu am 14 ani si an sanii mici.si nu stiu ce sa fac:p
Nu trebuie sa faci nimic! Cand eram de varsta ta aveam sanii mai mari spre deosebire de prietenele mele, asta pentru ca imi aparuse deja menstruatia, dar cum lor le-a aparut mai tarziu, acum au sanii mai mari ca ai mei Nu sanii conteaza in viata, ai alte lucruri care ar trebui sa te preocupe acum. Fiecare om e perfect prin modul in care a fost creat, deci nu trebuie sa te superi pentru asta :*
Dragutsa. sa stii ca poti sa incerci metoda de a face flotari, in zi cite +1 ex azi 10, miine 11 si tot asa, deci cresc muschii pieptului si astfel cresc sinii, mult succes :*
Am si eu aceeasi problema
si nu trebuie sa te gindesti la ei
stii? toate prietenele mele poarta sutiene iar eu nu uneori am zile de depresii cind ma gindesc la sini
nu te gindi la sini fiindca aceasta doar ne ingrijoreaza
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: