Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Am si eu 12 ani, si nu am sanii prea mari, chiar pot sa spun ca ii am mici praktik de abia de abia se vad, toti colegii au sanii mult mai mari ca la mine, si toti rid de mine, as vrea sa gasesc si eu raspuns la aceasta intrebare. oare ce sa fac ca sa-mi creasca sanii mai repede... sinii credk pina cind nu ai rellatsii sexuale. atunci ei inceteasza sa mai creasca, pin cind nu ai mintruatsie sinii credc foarte invet, dupa ce ai minstruatsie poti sta linistita, la fel ca si mine, curind vom avea cu ce ne mindri, cred ca chiar sutnem inca mici ca sa ne facem asa griji din cauza la saini, mai avem cind, multa bafta si succes :*:*
Buna! si eu am tot 12 ani. am sanii destul de mari la varsta mea si fetele sunt invidioase pe mine. eu fac mai mult sport si au mai crescut daca vrei sa iti creasca fai si uh sport si o sa vezi. acum nu stiu daca la toate fetele merge dar incearca. MULT SUCCES. PAPA:*:*:*
Buna ma numesc Ana, si eu am 12 ani si eu am sani mici si nu ma intereseaza ce zice lumea cu cat te dezvolti cu atat iti cresc sani mai mari nu-ti face griji...asta e sfatul meu.papa pup.
Nu stiu in raspuns concret dar daca te vei ingrasa vei vedea ca iti vor creste sinii
Asculta.eu am 11 ani si acum cateva zile au inceput sa imi creasca sanii.eu tot eram complexata de faptul ca sunt singura care nu sunt dezvoltata din clasa si la inaltime sunt cea mai mica fata de prietenele mele.
Surprinzator acum o luna m-am inaltat cu 2 centimetri si acum sunt cat ele.
Atat despre sanii tai nu trebuie sa te complexezi...ia cat mai multe vitramite de crestere si la un momendat crede-ma ca s-ar putea sa le intreci la marimea sanilor.
Te pup!
Draga... te inteleg adica am 14 ani fata si nu am deloc deloc sani! si cu prostiile sa tragi de ei sa nu incerci, sunt prostii! pup
Poi manca ceapa , ca asa o sa-ti creaska :-)) mie de la 8 ani au inceput sami creaska :-p
Cat esti de grasa? ai vreo 70 km 1.60? De ai 80 si 12 ani?
Acum ca am ajuns in 2018, sunt și eu curioasa - până la urmă ți-ai mai pus silicoane? Sau ai trecut peste?
Bună!
Imi cer scuze de deranj, am 15 y și am sâni mici abia se vad gen sunt unele fete mai mici decât mine și se vad așa de bine și prietenele mele la fel se vad ca au... și eu nu port cupa B dar am spațiu în sutien destul de mult și ma întrebam dacă ți a crescut sâni pana acum scuze dacă te deranjează întrebarea mea
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: