A tu nu ai deloc telefon? Am crezut ca vrei sa ti-l schimbi.Pai poti sa ii convingi pe parinti spunandu-le ca daca ti se intampla ceva ei cum afla sau lucruri de genu.
Sau poti sa devii reprezentatnt avon, metropolitans si sa-ti strangi bani
Daca nu poti face cateva lucruri prin casa sau daca ai prin cartier pe cineva care are nevoie de o persoana sa-i faca curat in casa sau sa-i plimbe cainele.
Sau o batranica care are nevoie sa-i faci cumparaturile.
Succes.
Sau cand e ziua ta, sau Craciunul, sau orice alta sarbatoare la care primesti cadouri spune-le ca nu vrei nimic altceva decat un telefon si ca nu e corect ca nu ai. Ce naiba, toata lumea are
Spune-le ce ai pe suflet spune-le ca impreuna veti reusii sa il luati sa te puna sa faci lucruri pe care ei nu au timp sa le faca si sa-ti dea un,, mic'' salariu cu ar fi 100 de mii sau 50 nu conteaza sa nu cheltui nici tu multi banii sa economisesti sa strangi alocatiile sau pune-o pe mama ta sa faca o cere la primarie pentru marire de alocatie iti trebuie o adeverinta si cateva acte de la mama ta si vei avea alocatia 1 milion pe luna asa am eu vei reusi gandeste-te singura la ce este mai bine
Am avut un telefon mai demult, dar nu`mi mai place si e stricat si de cate ori le spun parintilor ca vreau altul ei nici nu ma asculta.
Sa iti iei un telefon nu ar fi problema. Dar trebuie sa platesti abonamentul.
Dar ai putea face in felul urmator.
Spunele parintilor tai ca vrei sa iti cumperi un telefon. Mergi de ex la orange si iti alegi un telefon. Nu nu stiu cat de perforrmant.
de exemplu poti sa iti iei un samsung e2510. [[[ http://gallery.techarena.in/data/622/Samsung-E2510.jpg ]]] mama mea si-a cumparata un telefon dinacesta azi vara cu 3 euro. Deci acum cred ca il poti lua si pe gratis. Asa si platesti din alocatia ta! Faci un abonament ieftin. Cu 2-3 euro si in fiecare luna cu alocatia ta iti plaatesti abonamentul. Sau iti convingi parinti sa platesti tu jumatate din factura si ei cealalta jumatate. Te tot lingusesti pe acolo. Si ca sa ii convingi le spui ca primadata cand nu dai bani pentru factura pot sa iti ia telefonul.
Deci mai pe scurt. Iei un telefon din alocatia ta si platesti abonamentul tot din alocatia ta.
Sau ai mai putea face in felul urmator.
Aduni cateva alocati. Si peste vreo 3-4 luni o sa ai stransi deja 100-150 de lei. Si mergi si ei un telefon pe liber. Fara abonament. Fara cartela. Apoi mergi la un magazin iti cumperi o cartela si cand ai bani o incarci, cand nu esti in perioada de gratie. Si asta e o optiune :*.
Succes :*
Fundita pls [-o<
Si auzi. trimite`mi si mie un mesaj si zi-mi daca a functionat ];)