| Katgirl12 a întrebat:

Cum pot sa`mi instalez webu` daca nu am driveru` de la pc? [am pierdut cd] si daca pot sa iau driveru de pe net, mai am o problema nu stiu km se numejte webustraight face. ca e cumparat separat de pc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate identifica in windows in multe cazuri: mergi in Device Manager - acolo o sa apara un device "Unknown" sau ", sau "Other",e semnul intrebarii cu galben. dai click dreapta pe ea, mergi la Properties - Details - selectezi Hardware Ids din meniul drop-down si apoi din lista Hardware Id strings, cauti pe google dupa stringurile alea.ai grija, nu exista litera "O" in stringurile alea ci numai cifra "0". daca asta nu merge,
te uiti pe web si trebuie sa gasesti o serie ceva,cat de mic scris.dai search pe google dupa serie si webcam si sigur gasesti si driverul pe undeva. daca nu,ar trebui sa ai macar marca web-ului si dai search pe google,te duci pe google imagini si o gasesti pana la urma. daca nu, macar cutia poate o mai ai pe undeva, si pe ea scrie.trebuie sa te gandesti bine daca nu merge nici una dintre variantele astea(poate a mai fost instalat pe un calc ceva in trecut si inca sunt driverele acolo sau macar numele camerei, daca mai stii pe cineva cu web similar, etc).

1 răspuns:
| sallakdavid1 a răspuns:

Foloseste 3dcip