| Loredana_4143 a întrebat:

Cum pot sa-mi pun si eu o poza la profilul TpUbig grin. Dau FuNdYtZa.:Xbig grinbig grinbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| RobertTmroo a răspuns:

Te duci in stanga la "Editare Profil" apoi jos in dreapta sub datele tale apesi pe "butonasul" unde scrie "Alege fisier", iti pare o fereastra care te duce in partitiile de pe calculatorul tau si alegi poza pe care o doresti (sa fie neaparat format JPG) o selectezi cu un click si dai "Open" tot in aceea fereastra deschisa, apoi de la tine de pe profil apesi butonasul cu "Salveaza Profil".
Vor trece cateva ore pana iti va aparea poza la profil pentru ca trebuie sa ti- l aprobe si administratorul sitului (in sensul sa nu fie ceva urat) dar maine o sa il ai deja pe profil poza.
Succes happy!

4 răspunsuri:
| AlinnutSsa a răspuns:

Pai dai la Editare profil din stanga

Apoi mai in jos scrie Adauga poza [ ceva asemanator] dai acolo alegi poza si dupa salvarewinking

| AnotherSimplePerson a răspuns:

Buna big grin
Acolo unde ai "vizualizare profil",
"editare date de logare"
"editare profil",
"mesaje",
"intrebarile mele",
"raspunsurile mele"
"intrebari favorite"
"prieteni"
"notificari"
si
"logout"

dai la "editare profil "
Acolo iti apare asa:
Editeaza profilul

Nume public (username) star

Prenume

Nume

Email (se editeaza din sectiunea "Editare date logare")

Adresa de email este confirmata
Zi de nastere

URL Blog

Sex star

Selecteaza imagine profil

dai "Selecteaza imagine profil" si dai rasfoire si pui poza big grin, salveaza profilul si gata!

PS:e posibil sa nu ia poza din prima, mai poti incerca odata.

| dyaaaa a răspuns:

Buna! pai, vezi acolo in stanga ca scrie:vizualizare profil, editare date logare, editare profil, mesaje etc...si dai pe editare profil si de acolo o incarci din calculator!big grin

sper ca te-am ajutat!winking
fundita?!

| KaRa23S a răspuns:

Da ce multe funda ai dat la astia pana acum si ai 4 rasp perf :d scuze plik...