Bună! Nu trebuie sa-ti schimbi look-ul, trebuie sa faci asta prin diferite gesturi II vei atrage atentia cu originalitatea ta! Tot ce trebuie sa faci e sa fi cat mai originala si sa-i atragi atentia prin gesturi cat mai atragatoare!
Sper ca te-am ajutat!
Succes!
NU stramt si scurt, tipator sau tampenii de genul...
Observa ce.i place si lui si "introdu" acele lucruri in stilul tau vestimentar(Ii place eleganta de exemplu, imbracta cat mai la 4 ace!)...
Sper ca te.am ajutat si succes cu acel baiat!
Nu ai dat suficiente detalii despre tine! Dacă ai părul scurt, lung şi cum eşti la faţă. Cu o poză te-aş fi ajutat, aşa sunt simple bănuieli. Poţi să-ţi prinzi părul altfel decât o făceai până acum (exemple: http://www.mariancotoi.ro/coafuri.html ), să îţi pensezi sprâncenele apoi să le vopseşti,dar nu cu orice culoare, ci, cu cea care-ţi scoate tenul în evidenţă(maro sau negru). Oricum, faci atâtea schimbări doar pentru un băiat? Poate că ar trebui să le faci pentru tine, nu pentru el. Să te simţi mândră de noul tău look şi de faptul că te-ai transformat într-o fată mai bună. Ca să îi atragi atenţia, ai milioane, chiar şi miliarde de soluţii dar trebuie să te gândeşti bine. Poţi să începi şi cu simplul,, Bună'', sau să te prefaci că scapi lucruri în faţa lui, etc.
O bluza lunga. egari si adidasi sau pe haine sa fie ceva interesant. Yo am avut o pereche de blugi i am purtat o data la scoala ( aveau dungi de zebra ) toti se uitau la mine. Ceva de genul asta sau altceva. Sper ca te am ajutat... pup
Dacă îți schimbi look-ul îl faci să se îndrăgostească de tine deoarece ești frumoasă, ceea ce nu e iubire la început, dacă te alege pentru că ești frumoasă, încearcă să impresionezi prin comportament!(nu fițos).