Si de ce nu iti place cum esti? Iti platesc ceilalti oameni facturile? Iti dau ei de mancare? Parerea lor iti tine de cald pe timpul iernii? Oamenii toxici care nu iti sunt pe plac trebuie eliminati fara sa stai pe ganduri. Nu este vorba de nici un fel de aroganta aici si nici de superioritate. Probabil asa te-au catalogat altii de necaz ca au fost dati la o parte. Aici este vorba de selectivitatea preferintelor si de alegeri pentru propria fericire. Daca altii se multumesc cu orice rebut in preajma lor, aia nu este problema ta, ci strict a lor. ''acum am ramas fara nici un prieten'' Nu exista prieteni. Cand ai prima problema oricum ramai fara ''prieteni'' chiar daca i-ai ajutat si i-ai pupat in fund o viata intreaga. Ei vin inapoi cand iti merge bine si au de ciugulit pe langa tine.
Ca tine am tinut-o si eu pana cand am pierdut tot ce indrageam si admiram candva.
Ideea e simpla, tu nu o sa reusesti sa schimbi asta la tine pana cand nu vei realiza cu adevarat cat de multe poti pierde jongland cu tampeniile astea.Cand o sa te "doara" singuratatea o sa ajungi sa simti ce inseamna sa joci marsav.
Oamenii ca tine merita sa fie batuti pentru a fi treziti la realitate. O metoda mai nedureroasa ar fi sa observi si defectele tale, lumea nu graviteaza in jurul tau, sunt persoane care la randul lor nu te plac pe tine din cauza greselilor pe care le faci, cum te face asta sa te simti?
Daca chiar vrei sa nu mai fii cumva... simplul gand sa nu mai faci asta, este cel mai mare inceput pentru tine.
Citeste Ekhart Tole "Un pamant nou", o sa te ajute
Numai bine!
Altii vor sa te foloseasca la nevoie, mai bine destept si elimini imediat dusmanii
Schimbarea depinde numai si numai de tine, noi doar iti putem da sfaturi insa nu putem sa te schimbam pe tine ca persoana, din ce motiv esti arogant si te departezi de cei cu care interactionezi? ai spus ca la cea mai mica greseala ii elimini, consideri ca ti-au gresit cu ceva incat sa ii elimini?
Prietenii adevarati iti spun adevarul in fata fie ca nu iti place sau nu, de asemenea ei iti sunt in preajma cand ai nevoie de ajutor, in loc sa ne intrebi pe noi cum poti sa te schimbi, ar fi trebuit sa ii intrebi pe prietenii tai deoarece ei te cunosc mai bine si asa poti vedea daca sunt de incredere sau nu.In ziua de azi e greu sa gasesti prieteni in adevaratul sens al cuvantului.
De regula o persoana aroganta are standarde inalte cand vine vorba de alte persoane iar de regula o persoana aroganta nu poate avea ca ''prieteni'' decat alte persoane la fel de arogante care mai devreme sau mai tarziu acestia te parasesc la prima problema pe care o ai si ai nevoie de sprijinul lor, aroganta nu duce la nimic bun, acest lucru te departeaza de oameni, acum nu spun ca ar trebui sa lasi capul in jos si sa fi umil, insa nici sa ridici prea mult nasul, ce e prea mult strica si ce e prea putin nu e destul.