| XdeaaX a întrebat:

Cum pot sa obtin niste dinti albi albi fara a merge la dentist(mi-e frica)plz dau funtita as vrea niste leacuri mai babesti dac care chiar sa functioneze adica intr-o saptamana sasi arate rezuultatull

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Dacă te speli pe dinţi cu bicarbonat de sodiu, adică praf de copt (se găseşte în absolut orice supermarket, în pliculeţe), vei avea dinţi cu două-trei nuanţe mai albi în mod instantaneu. Efectul durează în jur de 15 minute, însă dacă foloseşti bicarbonatul de sodiu în mod regulat, la fiecare spălare, se vor înălbi pentru o perioadă mai lungă de timp.
În afară de asta, merele, sarea şi căpşunele mai albesc dinţii. Însă ai grijă după mere să te speli cu pastă, pentru că aceste fructe conţin glucoză şi acizi, care sunt în acelaşi timp dăunători danturii tale.

3 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Sa te speli cu o pasta de dinti speciala pentru dinti albi,ca aia ' Signal White now, Colgate MaxWhite One' sau ceva de genul, apoi sa te speli cu sare sau cu bicarbonat, dar foarte bine. :p
Am auzit ca sunt si niste benzi numite Crest Whitestrips pe care le porti 30 de minute de cate 2 ori pe zi,si sunt invizibile, le poti purta chiar si afara cand mergi, si in 3 zile, se spune, ca iti albeste dintii. Bafta!

| Anonime a răspuns:

Incearca sa folosesti bicarbonat de sodiu.Zilnic.Daca ai auzit si Cosmina Pasarin face acest truc si ai vazut si tu efectelewinking. Bafta. FunDita? xoxo

| jojo_9774 a răspuns:

Pai incearca sa te speli cu sare o saptamana dar de 2 ori pe zi... dupa ce te speli cu sare o saptamana intreaga cu sare incearca inca 3 zile sa te speli o data cu pasta de dinti apoi cu sare a 2-a oara... fundita:dbatting eyelashesaaa si inca ceva a 3 a oara te speli cu ce vrei sper ca te-am ajutat happy