| Budutsu a întrebat:

Cum pot sa parasesc sistemul de plasament?
Am multe probleme deoarece sunt foarte tacut, s-a incheiat contractul cu o femeie asistent maternal la care am fost 5 ani de zile din cauza noilor legi...
Stiu in primul rand, trebuie discutat cu oameni de acolo dar ce trebuie sa fac in continuare?
Sunt un adolescent care a pierdut multi bani la jocurile de noroc, nu am unde sa merg, sunt clasa a 12 a la un liceu, ce sfaturi puteti sa îmi dati sa fac?
Stiu ca am fost o persoana foarte lenesa si am cunostinte foarte putine dar vreau sa evoluez doar prin munca fizica si sunt foarte ambitios, am 1100 de lei ca buget.
Va rog daca stiti sa îmi oferiti sfaturi scrieti in comentariu.

1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Contactează DGASPC: Discută cu ei despre opțiuni de sprijin pentru găsirea unei locuințe și asistență în tranziție.
Caută consiliere: La școală sau în centre specializate poți găsi sprijin psihologic și orientare profesională.
Planifică-ți cariera: Caută un job part-time sau cursuri de formare profesională pentru a-ți îmbunătăți perspectivele.
Gestionează bugetul: Investește cu grijă cei 1100 lei, de exemplu, în educație sau în dezvoltarea abilităților practice. Ca nu poți să faci altceva cu acești bani. Nu o sa găsești nici un apartament nici măcar 1 metru pe un metru...e mai greu dar încearcă ce am zis mai sus.Si tine capul sus. O sa reușești! happy