Nu iti dau o explicatie iti dau un site.http://welcome.haipa.ro/......-de-a-mea/
Dai la modifica aspectul ( sub poza ta de profil, pe prima pagina) si in dreapta sus scrie " aspecte creeate de mine/creeaza aspect pentru profil" si completezi pe acolo ca sa iti apara poza mare. fundita?
Pe pagina de profil principala dai la change my skin apoi Make a profile skin apoi la Page Background pui ce poza vrei u ( sa nu fie mai mare de 1600 cu 900 personal ti-asi recomanda 1000X900), la position bifeaza bottom, attachment fixed dai nume la skin si-l salvezi apoi
cred ca asta vroiai
Dai la modifica aspectul ( sub poza ta de profil, pe prima pagina) si in dreapta sus scrie " aspecte creeate de mine/creeaza aspect pentru profil" si completezi pe acolo ca sa iti apara poza mare acum primesc fundita?
Am avut si eu problema asta si pe nimeni nu am auzit sa spuna adevarul pas cu pas:
1.intri pe profilul tau iar sub poza ta apar mai multe subtitluri( in partea stanga)
2.Modifica aspectul
3.in dreapta scrie : Aspecte create de mine.Creeaza un aspect nou
4.dai pe Creeaza un aspect nou
5.completezi doar prima sectiune (pagina globala) si anume
*alegi poza ( atenti nu trebuie sa fie prea mare sau prea mica)
*dai pe sageata albastra desub si astepti sa iti dea un V
*setezi culorile
*bifezi defilare,mijloc, in, in jos( anbele si in si in jos)astea`s importante.
* asigurate ca ai pus in nume
*dai Examinare ( butonul de jos stanga)
* vezi daca iti place
* daca e asa cum ti`l doresti te intorci si dai Salvare ( butnul de langa Examinare-dreapta)
~`*`~Sper ca te-am ajutat asta e cel mai important nu fundita ~`*`~
VampDiaries întreabă:
pretty34 întreabă: