Costina,ştii cum se spune "Dragostea cu forţa nu se face!".
Am păţit-o şi eu.În urma cu ceva ani, m-am îndragostit de un tip superb.Am stat împreună,apoi ne-am desparţit,apoi ne-am împăcat şi tot aşa.În urmă cu un an, eu am plecat din România, în Italia.Atunci ne-am despărţit din nou.Vara asta am fost în România,ne-am împăcat, totul bine şi frumos până într-o zi când mi-am propus să o facem şi eu nu am fost de acord şi mi-a dat papăcii. Apoi i-a spus celui m-ai bun prieten că a vrut doar să o facă cu mine, şi atât.Plus de asta,el vara asta în timp ce era cu mine mai vorba cu o tipă. După ce am plecat eu din România,s-a combinat cu tipa respectivă.în timp ce era cu tipa respectivă,el a fost la o nunta şi a stat cu o alta. Tipa respectivă a plecat şi ea din România la casa ei(că locuieşte înafara ţării) şi acum o minte că încă mai sunt împreuna,dar el e cu o alta.
Deci, eu vroiam să ajung la urmatoarea idee:nu m-ai cerşi iubire de la o persoana care-ţi vei da seama m-ai târziu că era cea mai mare greşeală a ta! Uită-l aşa cum am făcut-oşi eu! Nu trebuie să cerşeşti tu iubire, ci băiatu.Aşa că doar atât îţi spun_:UITĂ-L!
misauratcuviata întreabă: