| TąNyą a întrebat:

Cum pot sa reusesc sa scap de emoti. Nu emoti cand ies la tabla la ora ca de alea am scapat de mult la teza ma mai ia cu un mic fior, dar scap repede de el. In schimb cand sunt pe scena si trebuie sa cant parca numai sunt eu incep sa tremur din toate incheturile si am inceput sa reusesc sa-mi mai controlez vocea pentru ca faceam ce facem si si imi mai scapa vocea. Pur si simplu nu ma pot controla pe scena si sunt in pierdere din cauza asta. Ma simt mai in siguranta cand am un duet, dar tot mai am emoti, dar sunt mai mici. Help ( va si rasplatesc ) Mersi

Răspuns Câştigător
| monique a răspuns:

Regula celor ce canta: nu te uita la public. Priveste drept spre ei, dar peste ei, priveste un punct de pe perete, un copac care e in spatele lor, si imagineaza-ti ca esti singura la repetitii, gandeste-te la lucruri care te fac fericita, care iti provoaca chef de viata si de distractie, care te fac sa te simti libera (cum ar fi o plimbare pe plaja seara de exemplu). Vei vedea ca asa o sa te linistesti si o sa canti f. bine.

4 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Asta e caracterul tau
Nu ai ce schimba
O sa iti treaca cu timpul.
bft

| IsabelaIssa a răspuns:

NU bine sa te uiti la nimeni. Uita-te in fata, peste ei si incet incet cand iti intri in ritm mai poti privi in mare sala ca sa nu te pierzi.Eu numai asa reuseam.bafta

| Im.GIulee a răspuns:

Si eu aveam aceleasi probleme, dar cand ajungi acolo uita-te doar in ochii unei persoane, nu te uita la tot publicul... Gandeste-te ca iti imparti darul celorlaltor persoane si ca orice s-ar intampla, nu ai ce sa patesti, daca e o melodie mai lenta poti si sa canti cu ochii inchisi uneori happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inchipuie-ti ca esti o mare vedeta de la Hollywood si canti pentru Oscarhee hee. Nu iti permiti sa dezamgesti fanii, ai nevoie de ei. Intr-adevar, te-au sfatuit bine: nu te uita la ei. Sunt multi care sunt suparati din alte motive, care se plictisesc sau nu sunt atenti la ce faci. Privindu-i, ai impresia ca nu iti faci bine treaba. Oricum, este imposibil ca toata lumea sa te aplaude, sa iti aprecieze efortul happy.