| LauraBirca07 a întrebat:

Cum pot sa rezolv sau sa evit o certa in clasa? Adica se ia o colega cu mult 'tupeu' de mine si ma face sa ma cert si cu alte colege.si mereu ea cu un coleg ma barfesc iar eu nu le fac nimic doar ii ignor.
Voi ce ati face daca ati fi in locul meu?
Astept raspunsuri si sfaturi...si daca se poate sfaturi fara gen"ingnora-i in continuare" as vrea daca se poate mai multe raspunsuri psihologice

big grin

4 răspunsuri:
| Dayuuum a răspuns:

Salut Laura.
Si eu am avut parte de astfel de certuri cu colegele din clasa. Este normal. Nu toata lumea trebuie sa te placa. Poate le-ai deranjat cu ceva dar nu stii tu cu ce. Incearca sa fii tu insuti si sa nu te arati afectata de ceea ce spun ele. Poate sunt doar invidioase, sau nu te simpatizeaza. :3 Multa bafta.

| Maioru a răspuns:

Laura,sunt convins ca este invidioasa pe tine dintr-un anumit motiv,ori inveti prea bine,ori esti frumoasa, isteata, atragatoare, ai pe vino-incoace cum se spune si a planuit cu un baiat sa te sicaneze incontinuu.Cel mai bine este sa nu le dai nicio atentie, sa nu-i bagi in seama si sa fii indiferenta.Asta o sa-i doara cel mai rau. Daca ei vad ca tu te oftici mai rau o sa-ti faca in ciuda

| Maioru a răspuns:

Laura eu sunt convins ca te sicaneaza din anumite motive:inveti bine, esti frumoasa, isteata, comunicativa, te faci placuta.Asta ar fi un motiv pentru care nu te lasa in pace si vor sa te supere.Au vazut ca te consumi si continua cu mizeriile.Ce ar fi daca nu le-ai da nicio atentie? Nu-i baga in seama si fa cum crezi ca este mai bine pentru tine si prietenii tai

| LauraBirca07 explică:

Si azi a spus tuturor ca i-am barfit. si ca am barfit-o si pe bff-ul meu cea mai de treaba fata din clasa care este si sefa clasei... au spus ca nu-mi convine ca ea e sefa clasei desi chiar ma bucur pentru ea. si ca ii barfesc pe toti si in ciuda tuturor raspunsurilor pe care m-i le-ati dat azi s-au strans toti in jurul meu si au incept sa-mi spuna laura k pe ine de ce ma fata asa si asa si nu am mai putut rezista si am inceput sa plang.